Tanker om DDV

Jeg har skrevet en bog
Anastasia
3 år siden
Det er sygdom, det er sol...
Olivia Birch...
6 år siden
Tab og vind med samme sin...
Michala Esch...
14 år siden
Selvdestruerende selvreal...
Kasper Lund ...
5 år siden
Hvem sætter temaet?
Olivia Birch...
6 år siden
Påske
Hanna Fink (...
5 år siden
So many feelings on one t...
MysteriousGi...
9 år siden
Tvivl.
ceciliemarie
9 år siden
Min vingeskudte wingman
Flickarocks
6 år siden
julen 2013
Frode Lindtn...
8 år siden
Beskæring af roser
Hanna Fink (...
8 år siden
Lykkedes at ride igennem ...
Regitze Møbi...
7 år siden
Jeg er ikke en slave - Ka...
Kasper Lund ...
5 år siden
Kære dagbog.

Mit sind arbejder for tiden i DDV's tegn. Jeg tænker mig i de baner, omkring hvad skal jeg have til frokost, til aften osv. Måske fordi vi har haft en periode, hvor vi var slemme til at glemme at tage noget ud til aftensmad og så blev det en pizza istedet.. Hamrende dyrt og pisse usundt.

Mandag var afslapningsdag.. og mit DDV gik kanon godt. Jeg var stolt dag vi nåede dagens slutning, for jeg havde gjort præcis som jeg skulle.. ingen træden ved siden af..

Tirsdag.. tjah, jeg prøvede af bage med DDVs opskrifter.. en såkaldt frokostkage. Det dur bare ikke.. Jeg kan ikke få det ned.. Tror det er alt det skummetmælkspulver der er i, der gør at min mave gør oprør. Så det var ikke en succes.
Om aftenen ringede svigerfar.. om vi ikke havde lyst til at låne bilen og køre en tur? Jeg blev lidt paf, for han er lidt omtålelig med sin kilometertæller.. Men jo, det havde vi da naturligvis..
Det var utrolig dejligt at komme ud af lejligheden og køre en tur i det dejlige vejr.. Vi var et smut forbi Højer Sluse og Møgeltønder. Min kæreste mener han så Prins Joakim som passager i en bil.. Og hvad så jeg? Ingenting.. Typisk mig.. Endelig er der en kongelig på tæt hold og så ser jeg ingenting.
Kæresten kunne jo egentlig være ligeglad.. Han har både mødt og snakket med Joakim og Alexandra i forbindelse med et tidligere arbejde.

Jeg dummede mig lidt på turen.. i hvert fald ifølge DDV. En pose saltlakrids (ikke det mest kriminelle) og to cheeseburgere (langt langt værre) røg indenbords.. Egentlig totalt åndsvagt, for jeg kunne sagtens have undværet dem.

Nå men.. back on track..
Jeg har fulgt kuren hele dagen.. og agter at fortsætte i samme spor..

mismismiavN.B! For dem der læser og som ikke forstår hvad DDV står for, så kan jeg sige at det står for "De Danske Vægtkonsulenter".

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Tanker om DDV er publiceret 04/06-2003 18:15 af Karina Hinze (mismismiav).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.