Tændt...... mega tændt.
Danze
4 år siden
Nu se dig selv !
Søren Sørens...
2 år siden
Tilstand - stilstand
Sylvia Ebbes...
8 år siden
I'm not perfect and I kno...
MysteriousGi...
9 år siden
Kaos?
Per Z
7 år siden
Hovedafbryderen
Rud Stenfisk...
1 år, 4 måneder siden
Når vi nu snakker om posi...
Luna Mø
5 år siden
Bon jovi
Martin Micha...
2 år siden
Romanprojekt, kunst, bog ...
Shirley Anke...
8 år siden
Et digt
Peter Munk (...
8 år siden
Ferieslut
Hanna Fink (...
7 år siden
de sidste 2
Kenny Raun (...
8 år siden
Dagen i dag er tiltaget m...
Hanna Fink (...
9 år siden
Storskrald
Hanna Fink (...
5 år siden
Tilbage for en kort bemær...
Kasper Lund ...
5 år siden
Om at være tanketyven
Merida Dunbr...
3 år siden
Havde en magen til fjols med ude og køre i går. Efter noget tid begyndte han og brokke sig over min valgte rute. Jeg var kun ude på at tjene penge. Hmm... Spurte om hvilken vej han mente var bedre. "JA det kom ikke mig ved". Nå nå, spurte om han ville af, hvis han mente jeg kørte en længere vej. Det ville han ikke, men når jeg ikke kendte den rigtige vej, så kunne jeg bruge min navigation - hvilket jeg ikke så nogen grund til. Da vi var fremme ved destinationen (værtshus), spurte jeg om han ville se retur ruten på navigation, men det ville han ikke, da den garanteret viste forkert. Han stod ud af bilen, og stod og brokkede sig ind i bilen, hvorpå han fik at vide " LUK DEN DØR". Der gik ikke lang tid før jeg fik samme værtshus. Den ligger ligesom i en gyde, som jeg altid bakker inden i, så jeg er klar til at køre med kunderne når de kommer ud. Jeg holdt ca. 10-12 meter fra døren, og havde mistanke om at det var det fjols igen. Ganske rigtig... Steg ud af bilen og råbte til ham, "hvis du skal nogen steder, så kan du gå", hvorpå at jeg fik bilen sat i drive i en fart, og kørte derfra, imens han råbte nok så pæne ord efter mig. Så kan han lære det! Der står faktisk i loven, at vi må afvise synlige berusede, samt personer som kan tilsmudse bilen.

Fik derefter en tur med et ældre ægtepar, som var søde, glade og taknemlig for den hjælp jeg gav dem. Spurte om de havde hørt om vores nye seniorordning, som gav rabat på kørselen. De havde de ikke, og jeg gav dem tlf. nr. til vores bogholderi, som kunne oplyse dem yderligere. Fik 47 kr. i drikkepenge ;-)

Følte mig omringet af politiet i aftes. Kan ikke mindes at have set så mange politibiler på en hverdags aften. Grunden dertil er, at HA og Bandidos har danset en del rundt med hinanden på det sidste. Der er flere retssager i gang, samt visitationszoner i dele af byen.

En kassedame fik skældt ud af Claus i dag. Hun havde mere travlt med at tale privat med en anden kassedame-hvilket fik Claus op i det røde felt. Hvis hun havde kørt båndet frem med vores vare, samtidig med at hun var begyndt at scanne dem ind, så var der ikke blevet sagt noget. Hun blev noget arrig, og mente ikke, at Claus' kommentar og at tale privat et andet sted, var på sin plads. Det synes jeg nu nok det var. Jeg kan da heller ikke lade mine kunder vente, til det passer mig at køre med dem.

Den har stået på hygge, og slappen af med hundene i dag. Energien har været dalende på det sidste-hvilket Claus mener, er en reaktion på alt det som er sket. Synes ellers at jeg stille og rolig er ved at lægge det bag mig.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Arrrgh er publiceret 26/04-2012 23:12 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.