12 år siden

Hindbærsnitter og Cosa Nostra

Wow, en regnbue af følels...
Neola
3 år siden
Min beskrivelse på livet
Shawn Cee (J...
8 år siden
Xhristmas fxxx special
Martin Micha...
4 år siden
Lettet!!
Mille Larsen...
1 år, 11 måneder siden
Pink banko med Racuelle
Racuelle Hei...
9 år siden
Læring og andre samfundsn...
Ole Vind Raa...
10 år siden
Bogfinke
Peter
9 år siden
Oktober
Camilla Rasm...
10 år siden
Drømme
Salomon
9 år siden
Overgangen fra en hjerneh...
Camilla Rasm...
9 år siden
Stilhedens nåle
Tine Sønder ...
11 år siden
Der bliver snart stille :...
Kellany Bram...
10 år siden
Fredag 21 Marts - 2014
Sine Simonse...
10 år siden
Nyt år
Martin Micha...
4 år siden
senior Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Flytnings-spænding, og li...
Kasper Lund ...
7 år siden
Tilrettet sofabord
Peter
9 år siden
Fjerde bog færdig, femte ...
JesperSB
2 år siden
Dagen tiltaget med 49 min...
Hanna Fink (...
9 år siden
Perfektionismen dræber mi...
Neola
3 år siden
Et liv i en retning...
Patrick Bolv...
10 år siden
Første kritik godt modta...
Bella Donals...
7 år siden
Livet er en rejse
Salomon
9 år siden
Pause
Hanna Fink (...
10 år siden
Onkel Mogens er blevet indlagt med et slagtilfælde. Han er delvist lammet i venstre side af kroppen. Han ligger der i sengen og er det meste af tiden sig selv. Når sygeplejeskerne spørger ham, om han ved hvem han er, og om han kan huske hans personnummer, råber han: "JA, GU' FANDEN VED JEG HVEM JEG ER"... og "SKRIV SÅ DET NUMMER NED, DET ER TREDJE GANG I DAG JEG BLIVER SPURGT". Han har altid råbt meget, Onkel Mogens. Denne to meter høje charlatan. Da han fyldte 80 år kørte han stadig på hans Harley, nu kører tungen rundt i munden på ham.
Han har engang været med i en biljagt gennem Firenze som kulminerede i at Mogens i et lyskryds hiver den italienske mafioso ud af bilen, klynger ham op og i ren og skær frustration råber: "JEG SLAWER DIG IGHJEL". Det var dengang han havde solgt træ for over en million kroner til en italiener, som så viste sig at være mafiaen. Mogens og søn tog derned for at opsøge misdæderen og fik dog også sat et møde i stand på et hotel, de aftaler så med Italieneren at følge bag ham i bil til et kontor, men han forsøger at ryste dem af i trafikken. Men det er ikke sådan at ryste en ringridende sønderjyde af, og slet ikke når man har stjålet hans træ. Så de klemte hestene helt i bund og kastede sig ud og ind mellem vespaer og Alfa Romeoer indtil hin lyskryds, hvor trafiktætheden forhindrede Italieneren i at sno sig udenom. Mogens slog dog ingen ihjel, tværtimod endte miseren i en "Vi ved hvor I bor" trussel fra den fiorentinske Cosa Nostra, som gjorde at selv Onkel Mogens måtte indstille sin sønderjyske arrighed.
Det meste af tiden er han helt klar i hovedet og har travlt med at charmere sygeplejeskerne, men indimellem svipser det for ham. Han påstår at Dorte har været på besøg, og at de skal ud og købe en ny bil på søndag.
Han faldt om dagen efter at de solgte deres hus. Nu skal moster alene ud og finde sig et nyt sted at bo. Det er trist. Jeg er så glad for at jeg har farmor endnu.

Jeg har gjort hytten ren i dag - for det er der ingen andre der gør, (hint til roomie). Jeg har inviteret Bob, Den Sure Bålpædagog, Clive & Regitze, (Som tager Baby Kalle Stanley med - babyen som tuder hvergang Ulrik synger "Kalle, Kalle har hentehår"), samt Luna og Ulrik. Havde sådan overfladisk også inviteret roomie, lidt i håb om at hun skulle noget andet. Og det skulle hun også indtil i dag, men så sent som nu meddelte hun, at hun måske gerne ville være med. Jeg fortjener klar besked, jeg skal jo ud og købe Bornholmske unghaner i morgen Øv. Hun er sød nok. Men jeg gider bare ikke have hende med. Synes efterhånden jeg har kokkeret og betalt mad OG gjort rent lige lovlig tit uden at hun løfter en finger eller gør noget til gengæld.
Jeg vil lave Coq au Vin og farmors æblekage med cognac - så bliver der også en lille gippernakker til kaffen, som vi kan lide det. Jeg har fandeme ikke råd, men nogen gange skal man samle sine ynglingsmennesker til en treat. Sådan er det bare. Og jeg elsker at have gæster og lave mad, det er bare ikke det samme, når man ikke bor i sin egen crib. Hader at alt er så vegetar-lesbisk-hippie-grimt, når man nu selv kan lide mænd og ting, der er smukke, og foretrækker at spise noget som har haft en mor og en far. Coq au Vain.

I øvrigt: Hindbærsnitter trender - og det, sådan helt ude af proportioner. Hipsteren har for alvor taget den lille bekrymlede fladkage til sig og ophøjet den til noget helt særligt. Jeg bliver normalt ikke forført at den slags luner, som bliver fostret oppe under strikkede huer i islandske mønstre, men jeg blev i dag alligevel lokket i fordærv. Ikke nok med at jeg fik trang til en kage så faldt jeg for snitten. Min mening: Jeg synes, den undselige tørkage har fået mere opmærksomhed end den fortjener.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hindbærsnitter og Cosa Nostra er publiceret 26/04-2012 23:51 af Tine Sønder (neon).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.