End og week
Martin Micha...
2 år siden
ægte skriveglæde
Jette Peters...
5 år siden
Næste stop: normalitet
Syrene Hvid
3 år siden
Sig appelsin - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
6 år siden
Nyt land
Christian Ba...
7 år siden
Introduktion til mig
Anne Olsen (...
7 år siden
Nyt maleri
Jytte Westen...
7 år siden
Hvad vil du være?
Marie Martin...
8 år siden
Fra jam til pølsefest
Martin Micha...
2 år siden
Pizza
Kenny Raun (...
9 år siden
På falderebet
Sean
1 år, 4 måneder siden
Jeg gør det snart
H.P Moeller
5 år siden
Hej dagbog, Lille olsen banden modtagelse( hey min hjerne har altid en del ide'er)..for, jeg tog selvfølgelig med til busstoppe stedet....stemmen var tydelig svagere, appetiten stadig ikke så stor.. ugerne har sat sig sine tydelige tegn på kroppen. Bang, han var rørt, har aldrig set ham knibe en tåre før..velkommen hjem.

var til møde på skolen, det gik godt...blev kørt derud af hende (hun skulle jo med) - tog bussen hjem..sad på en bænk og ventede på den..ovre på den anden side lå hun, - en gavmild dame havde hun været, træerne stod omkring det hele, med store grønne blade..lige i midten af mit synsfelt var det store hvide hus, med de røde tegl..Jeg havde tid nok, men gik ikke derind..(hey hallowed ground) det er mange år siden..men jeg husker stadig hendes navn..

så kom der en skole klasse, de skulle også med bussen..istarten lyd deres snak dum, - der kan godt være mere end en på en trampolin, hvorefter den anden sagde..ja, men ikke hvis man laver tricks..det hele ender i, at en vil sparke en anden i hovedet generalt, hvis han bliver forstyrret på trampolinen..kunne ikke lade være med at tænke, at jeg håbede at ham der ville lave tricks ikke fik en..så begyndte alle ungerne at heppe på bilerne og cyklerne der kørte forbi..og folk vinkede af dem...det så sjovt ud.., og stod i stærk kontrast til deres snak før..bussen blev selvfølgelig fuld..ooh well..

ååh ja, blev selfølgelig spurgt om jeg ville med til receptionen..der ville blive holdt tale..og jeg ville få et diplom for at ha været med på forfatter kursuset..løftede mit øjenbryn..øøh, hvad skal jeg lige med sådan et? nej tak, går sku hellere på arbejde den dag så..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hjemme er publiceret 25/05-2012 22:04 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.