Min første Fantasy novell...
JesperSB
3 år siden
Roligt forelsket..
Sophie Hatte...
11 år siden
Dag nr. 3 på fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
Sikkerhed - What for?
Marlene Gran...
11 år siden
Hvem er først ?
Halina Abram...
6 år siden
I bussen.
Ruth Christe...
7 år siden
Jeg kunne også bare finde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Lommefilosofi og valg - K...
Kasper Lund ...
9 år siden
Næsen i en bog.
Ruth Christe...
7 år siden
Så er jeg i gang med en h...
Carsten Cede...
9 år siden
25.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Brunkager
Hanna Fink (...
9 år siden
Det at blive mand
Ace Burridge...
11 år siden
Efterskrift
Hanna Fink (...
7 år siden
Selektiv skriveblokering
Olivia Birch...
9 år siden
Human tetris
Tine Sønder ...
11 år siden
Jeg går fra til ferie i morgen. Jeg får 14 dages sommerferie. Mere kan det ikke blive til, da vi skal dække vor egen lille enhed ind med ferie. Jeg kan slet ikke forstå, at det allerede er så vidt at skulle holde ferie. Jeg føler mig slet ikke parat til at holde ferie endnu. Det er muligvis fordi, jeg sidste år holdt min ferie 14 dage senere end i år. Vi har ikke lagt nogle særlige planer for ferien, udover at vi på lørdag sejler til Fanø. Så må vi se, hvor længe vi bliver der, eller om vi evt. sejler op ad Varde å til Varde by. Alt afhænger af vejr og vind, men forhåbentligt bliver det ret hæderligt vejr.

Jeg synes, at det har været en ret trist uge med forskellige tragedier. Det har ikke givet mig særlig meget lyst til at skrive her, men nu skal det være, inden ferien starter.

Jeg læste nogle kloge ord i et blad.
Det er ikke I DAGS oplevelser, der driver folk til vanvid. Det er angeren og bitterheden over noget,der skete I GÅR og frygten for, hvad der I MORGEN vil bringe.
Det er vel så rigtigt, som noget kan være. Jeg kan jo ikke med anger og bitterhed få indflydelse på, hvad der skete i går og jeg kan ikke forhindre dagen i morgen med frygt og bekymringer. Det er bare svært en gang i mellem. Både bitterheden og frygten er tung bagage at slæbe rundt på. Derfor må jeg leve en dag ad gangen, som skulle jeg dø i morgen, men planlægge mit liv, som skulle jeg blive mange år.
Jeg læste også om en klog mand, som forklarede forskellen på omsorg og bekymring på denne måde. En kone holder storvask og hænger tøjet ud til tørre. Den bekymrede kone jamrer: "Åh, bare det nu ikke bliver regnvejr. Den omsorgsfulde kone holder øje med vejret og tager tøjet ind, hvis det begynder at regne.

Jamen, så er jeg næsten parat til at holde ferie. Der er dog lige nogle småting, som jeg skal have ordnet i morgen, men det vil jeg ikke bekymre mig om i dag.
I morgen bliver vor lille barnebarn Kathrine 1 år. Fødselsdagen bliver fejret i Italien, inden de i morgen aften vender kursen mod Danmark igen. Vi skal så ud og fejre hende med kagekone, gaver og flag på et andet tidspunkt.

Det var ordene for denne gang. Med håb om, at mine læsere må få en god ferie slutter jeg.

Mange gode feriehilsner fra Nellemor.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Så er det ferie. er publiceret 03/07-2003 22:29 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.