Mit sidste farvel til mor
Jønsse
8 år siden
Højskolehjemkomst.
Hanna Fink (...
10 år siden
Kommunikation!
Racuelle Hei...
9 år siden
Dagen tiltaget med 49 min...
Hanna Fink (...
9 år siden
Min vingeskudte wingman
Flickarocks
9 år siden
Hvordan?
Halina Abram...
6 år siden
Tømmer lige rygsækken.
Neola
3 år siden
Så er jeg i gang med en h...
Carsten Cede...
9 år siden
Aloe Vera Gel og mandehør...
Victoria Wan...
8 år siden
3 hjullers cykel
Halina Abram...
6 år siden
Julefrokost med at par sm...
Carsten Cede...
9 år siden
Kakao og alt for korte be...
Carsten Cede...
9 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
9 år siden
Tag et lyn.
Regitze Møbi...
9 år siden
Besvær med at finde rundt...
Bella Donals...
8 år siden
Min beskrivelse på livet
Shawn Cee (J...
8 år siden
So many feelings on one t...
MysteriousGi...
11 år siden
Once upon a time
Morten Aske ...
10 år siden
Langt fra Las Vegas
Tine Sønder ...
12 år siden
Dagen tiltaget med 3 time...
Hanna Fink (...
9 år siden
Det første palindrom-år
Olivia Birch...
9 år siden
Dejligt gensyn
Poul Brasch ...
12 år siden
Hehe, fed aften igår. Jeg sad og spillede med folkne fra klanen, inde på vores server igår.

Denne gang var jeg på den anden side, så jeg var altså en af deres modstandere. De respektere mig meget for mine evner til, at vende hvad der ligner knusende nederlag til sejr, og for mine skydeevner og de har også kaldt mig for den bedste medic, de nogen sinde har set.

Vi bruger jo voice, så vi kan snakke med hinanden imens vi spiller *S* (vi har det sku skægt) nå men resten af holdet jeg var på, var ren kanon føde. Så jeg lagde min trick strategi,(jeg kunne jo ikke regne med at de ordnede noget)folkne fra klanen kendte godt den strategi jeg havde lagt, men de undervurderede den alligevel lidt)

De sad og sagde, kom nu dagonet (det er mig) de vidste udemærket, at når der var en der kæmpede godt, så var det mig. så de rapoterede jo til hinanden om min position...så der straks kunne være nogen til at modtage mig...der var en der sagde...Dagonet, Dagonet, Dagonet...som når man hepper på nogen....hvortil jeg sagde på engelsk..ja, ja, jeg ved godt jeg har min egen fan klub..(de ved, at hvis nogen kan gøre det, så er det mig)

Der er en mur der kan springes på den bane, når det bliver gjort flytter ens start punkt, og man kan så tage hul på ens egentlige opgave....men istedet for at springe muren, lykkes det mig langt om længe at ordne vand pumpen istedet..noget folk gerne gør til sidst..efter muren er fjernet,..så de har sikret sig start punktet, der er placeret tæt på muren og pumpen.

Nå men med pumpen fixet(svært), hoppede jeg ned i vandet. En fra klanen hoppede efter mig,(en modstander) det lykkes mig at skyde hende..Men hun troede jeg ville drukne af svømmeturen..men jeg vidste at vandet ville nå at fjerne sig så meget, inden at de kunne ødelægge pumpen igen, at jeg kunne få en mundfuld luft...så jeg nåede at svømme til den anden ende..

imens sad de jo og snakkede lystigt, indtil de hørte mit grin, og spil stemmen der sagde "Dynamite, Planted" så brød de ud i "Dagonet!!" og begyndte at grine, jeg havde lige plantet den første dynamit stang på deres ene kanon...det vil sige, at de skal til at løbe tilbage...de begyndte bare at grine over dem selv, da jeg så plantede den sidste dynamit stang...og efter få sekunder..hvor der blev sagt fra deres side..at de ikke kunne nå tilbage og desarmere denne sidste dynamit heller, blev jeg pludselig hevet over på deres hold *GG* De ved at intet kan gå galt, når de har mig på samme side.

så nu da jeg var på deres hold, hørte jeg efter få sekunder lyden af den dynamit stang, jeg havde plantet gå af...booom - jeg havde gjort det, selv om jeg nu tabte sammen med dem. alligevel havde taget røven på dem :)

folkene i klanen er på min alder, eller ældre..nogen er vist omkring de 40. mange af dem har store ølmaver *GG* en fra klanen der kalder sig for Maddoc, siger tit, at han vidste det var mig han kæmpede imod, for igen andre levere en sådan intens kamp. Han er iøvrigt blevet bedre, efter han har været en del på det modstatte hold af mig.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Dagonet er publiceret 13/07-2003 14:53 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.