Kreativ igen
David Hansen...
3 måneder, 13 dage siden
Jeg vil starte en gruppe ...
Johannes Han...
4 år siden
Hvem tror vi, at vi er?
Bella Donals...
7 år siden
Flot fyr.
Ruth Christe...
7 år siden
Maler vinge billeder
Poul Brasch ...
9 år siden
Romanprojekt, kunst, bog ...
Shirley Anke...
10 år siden
Frikadellemor
Olivia Birch...
9 år siden
Belvedere, #momlife & mis...
Racuelle Hei...
5 år siden
Dagen før starten
Shawn Cee (J...
8 år siden
At skue hunden på hårene
CamillaJe
11 år siden
The last soppetur
Olivia Birch...
8 år siden
13/07/2016: UFO
Cecilie Revs...
7 år siden
Ballade med drillenissen
Carsten Cede...
9 år siden
Lad Mig Lige Stikke Hoved...
Kianna Kitte...
2 år siden
Haløjsa.

Så blev man færdig med at læse alle indslagene i gyserkonkurrencen. Det bliver nu spændende at se hvordan det går.

I kraft af at det er mit første inlæg i en konkurrance synes jeg nu egentlig det er gået helt godt. Jeg har fået belyst de ting jeg er god til og en mængde af de ting jeg skal blive bedre til. Selv om der er meget jeg skal arbejde på, er der nu også et stort potentiale, synes jeg. Det at jeg ved ligepræcis hvad det er for ting jeg skal gøre bedre og hvordan jeg gør det, synes jeg er god grund til håb. Hvis det i modsatte fald var noget med at det her var det bedste jeg kunne præsterer, så var det godt nok kedeligt.

Jeg er overbevist om at jeg ikke vinder den her konkurrance. Ikke med alle de super gode indslag der er med. Men jeg håber nu heller ikke jeg slutter af helt i bunden. Det synes jeg ville være trist, selv om en eller anden skulle gøre det. Nå men det jeg ville frem til er at jeg på en eller anden side er en vinder alligevel. Jeg har taget mod til mig og, selv om jeg var enormt presset på tid, fik jeg noget udemærket ud af det. Når man så sidder med en historie på næsten 8000 ord, der er som den skal være, og man skal have den ned på 5000 ord, så sker der noget. Det er begrænsningens kunst. Hvad skal så med og hvad skal ikke. Jeg kan godt se nu, at jeg ville have for meget med. Det ved jeg til næste gang.

Jeg er blevet rigtig tændt af de her skrivekonkurrencer, for jeg kan se hvordan de kan udvikle min skrivning til det bedre, og måske en dag hjælpe mig til det endelige mål. At skrive en roman.

Jeg har forøvrigt nu tænkt mig at tage udgangspunkt i de bedste noveller jeg allerede har skrevet, og dem der ligger på tegnebrættet, og få lavet en novellesamling. Det giver mig håb om at jeg kan få udgivet noget, selv om det ikke er en roman. Men på sin vis er en novellesamling et lige så stort arbejde, synes jeg. Men jeg må se hvor det hele bære mig hen.

Gad vist hvordan man får sådan noget udgivet. hmm. Det får jeg nok at se tidsnok. Nu skal jeg selvfølgelig have noget at udgive først. Tror titlen bliver noget i stil med "Slutninger".

Nå men det kunne være man skulle gå i seng. I morgen er der endnu en dag.

Sov godt allesammen.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget nyt håb er publiceret 16/11-2012 23:22 af Peter Tuxen (plysdyret).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.