DEN RUSSISKE MAND

Wow, en regnbue af følels...
Neola
1 år, 4 måneder siden
Så blev jeg et telt-menne...
Michala Esch...
14 år siden
Det er ikke let
Baru
18 dage siden
Anden dag på Fyldepinden
Gaffa Brandt
9 år siden
Farvel Bornholm
Jytte Westen...
8 år siden
Tab og vind med samme sin...
Michala Esch...
14 år siden
Torsdag d. 3/8-2018
Smukke Emma
4 år siden
AT forløb
Coleen
8 år siden
Bogfinke
Peter
7 år siden
En hyggelig dag
Maria Hahn (...
9 år siden
Mails og tårer
Ace Burridge...
9 år siden
Så her er jeg.......
Anonymusmama
4 år siden
Noget om helte
Camilla Rasm...
6 år siden
Nyt land
Christian Ba...
8 år siden
Første kritik godt modta...
Bella Donals...
6 år siden
Undervisning
Hanna Fink (...
9 år siden
Stil, grill og musik
Martin Micha...
3 år siden
Kjære dagbok
Sunstar31
7 år siden
Så er det nu
Josephine Lø...
7 år siden
Dagen tiltaget med 3 time...
Hanna Fink (...
7 år siden
Så - nu er brillen fixet, og vipperne på venstre øje støder ikke længere mod glasset. Skøøøønt!

Nu sidder jeg så ganske vist med nogle gamle briller på, fordi mit læsesyn jo er uændret. Tænk, at jeg nu skal skifte briller, hver gang jeg skal sidde foran computeren eller læse en bog. Ja, jeg kunne selvfølgelig have købt et par briller med glidende overgange, men for det første er det hundedyrt, hvis man vil have den ultimative løsning, og for det andet, så tror jeg simpelthen, at jeg ville blive irriteret, for selv om man man kan vælge mellem tre forskellige løsninger, så er der ingen, der er helt optimale.

Har ringet til Børnepsyk. flere gange i dag for at få fornyet recepten på sønnikes medicin. Det er sørme svært at finde ud af, hvilken læge der er ansvarlig for hans medicinering. Der har været tre læger involveret so far, men det er så åbenbart den læge vi sidst har været i kontakt med, der skal forny recepten. Nå, blev lige ringet op af en ikke-læge, der ville lægge en besked i den vagthavende læges indbakke.

Så forresten en dokumentar på svensk tv i går aftes om en russisk familie, hvis voksne søn var i fængsel (fandt ikke ud af, hvorfor - gik glip af starten af udsendelsen), og sønnens kone boede hos hans forældre sammen med sin datter. Svigerfar, faderen, til den fængslede søn, var pensioneret (han var 48 år), men ledte tilsyneladende - forgæves - efter arbejde. Det var hans hustru og svigerdatter, der sørgede for familien ved at arbejde i et lille skomageri. Svigerfar følte, at det var nedværdigende, at det var kvinderne, der sørgede for familien. Han følte sig ramt på sin maskulinitet. Mens sønnen sidder i fængsel (i fire år), indleder svigerfar og svigerdatter et intimt forhold til hinanden! Hvor klamt! Og tilsyneladende ved svigermor det godt. Svigerfar er dog en jaloux herre, så på et tidspunkt, beskylder han svigerdatter for at have en anden (ja, hun er sgu da gift med hans søn!!!), og han overfalder hende med en kniv, så hun må opereres. Svigerfar får to års fængsel.

Hen mod slutningen af dokumentaren er sønnen blev løsladt, og han forstår ikke, hvordan hans far kunne have forhold til hans kone. At både svigerfar og svigerdatter har været lige gode om det (må man da formode!), falder ham ikke ind.

Dokumentaren fik mig til at tænke på, om jeg ville have en russisk mand. Og svaret er et rungende NEJ! Der er vist en del danske mænd, der vælger at finde en russisk kone på nettet. Og der må være en del russiske kvinder, der er trætte af udvalget af fordrukne, russiske mænd, siden de vælger at bryde op og bosætte sig i et fremmed land med en dansk mand. De russiske mænd er nogle, sølle alkoholiske skvat, og de russiske kvinder er handlekraftige. Det er selvfølgelig en grov generalisering, men det russiske samfund HAR massive alkoholproblemer. Og selv om danskerne har en druk-kultur, så kan den ikke måle sig med den russiske. Kan selvfølgelig også være, at de russiske kvinder er trætte af den russiske mands rolle i et samfund, der betragter manden som familiens overhoved. Nå, det var nogle subjektive betragtninger om den russiske mand afledt af en dokumentar.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget DEN RUSSISKE MAND er publiceret 21/11-2012 16:09 af Lisa Hansen (Urania).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.