Julestemning.

Bogfinke
Peter
9 år siden
Hvorfor er jeg så vred?
Neola
3 år siden
køb Bananer
Ruth Christe...
7 år siden
Gymasie-grammatik & hygge...
Ash Renashan...
10 år siden
Skæbne
Hanna Fink (...
10 år siden
Et lille lys i mørket
Gittepigen
11 år siden
Skorpioner
Tine Sønder ...
11 år siden
Inspiration eller fjolled...
Kellany Bram...
11 år siden
Så nåede vi til 1. december, en måned hvor alt står i julens tegn. Fra alle steder lyder det, at nu er tiden kommet til, at vi alle må gøre vores bedste, for at skabe en hyggelig julestemning om julebordet, om sofabordet, om køkkenbordet, ja, kort sagt over alt.

Så opstår problemet jo, hvilken stemning er det vi vil skabe, hvad siger de kloge i år. Hvordan mon de har bestemt, at hyggen skal se ud i denne jul. I det sidste magasin jeg har kigget i lyder det: Vintagejul (hvist bare gammeldags) men med et touch. Det ser da meget hyggeligt ud. En del natur og så noget flitterstads for resten. En kurv fyldt med skinnende glaskugler i sølv og guld, og så violet. Hvorfor mon den farve? Så vidt jeg ved, er det en farve, der signalerer en del negativitet f.eks. ekcentrisitet, hemmmelighedsfuldhed, intolerance, smålighed bare for at nævne lidt af det, den violette farve får hæftet på sig. Sjovt nok er det en farve kirken holder af! Det gør jeg nu også, har lige malet en skænk i den famøse farve. Så her ved dette møbel kunne min juleudsmykning starte.

Nå, foreløbig lader jeg det nok ligge. Orker nok ikke, det skal jo også fjernes igen. På den anden side, kender jeg mig selv, ved godt, at inder der er gået fjorten dage har mit overdådighedsgen fået overtaget. Så julestemningen indfinder sig nok også i mit hjem.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Julestemning. er publiceret 01/12-2012 12:14 af Lizzi Pedersen (Lizzi).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.