Ikke mange weekender endn...
Michala Esch...
12 år siden
Tanker om vægge med udsmy...
Olivia Birch...
7 år siden
Thoughts drifting away...
Katrine Søre...
9 år siden
Mandag kære mandag.
Malene Hahn
6 år siden
Hundetyven.
Regitze Møbi...
8 år siden
Kaos tur hjem...
Anastasia
10 år siden
Gud taler til alle
Salomon
7 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
5 år siden
Nørrebroske minder.
Rudi Kouring...
6 år siden
Hey dagbog, - først det gode, ironisk nok..Jeg var ude for at give 31 elever ipads..de blev glade.

så blev min chef ringet op, - om det ikke var noget at sende Kenny på et kurus i positivitet og noget med noget udadvendthed..han satte telefonen på medhør..han kendte jo godt mit svar..

*G* det ville der aldrig være kommet noget godt ud af, hvis du kunne forestille mig på sådan et kursus..Jeg ville ikke være bleg for at sige dem imod..og åbenlyst at vise min foragt..folk som heller ikke i virksomheds øje med, kan stille spørgsmålet..er der noget der kan gøres bedre...de fortjener efter min mening at gå konkurs. Foghs "klap eller Klap i" er den værste tilgang til tingene man kan have.

anyway,..det ville nok ende med, at dem der stod for det..ikke ville høre på mig..hvilket ville være mit Q, til at trække en mp3 spiller op..sætte mig og lytte til den, imens jeg læste en bog... demonstrativt..hvis I ikke lytter, gør jeg heller ikke.

så ville der sikkert være nogle der tænkte...hvorfor overhovedet tænke på det, og spilde energi på det..når det ikke er sket endnu...men det kan ske, - og hvis det gør er jeg mentalt forberedt. Ligesom jeg har forberedt mig på alt andet..som når folk prøver at få mig til andet..grunden til de aldrig kan vide er, at jeg har gennemgået alt hvad de kan potentielt sige..og afvist det længe inden de gør det..hvilket gør, at de reelt starter på en samtale de allerede har tabt.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Imod de positive droner er publiceret 22/03-2013 15:01 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.