11 år siden

Sildesalat og Greven af Monte Cristo

Hold mig i hjertet for en...
Kasper Lund ...
7 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
11 år siden
Kære natbog (XVIII)
Olivia Birch...
8 år siden
Nisse-alert
Olivia Birch...
9 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
7 år siden
Søndag eller syndedag ?
Michael Nevs...
6 år siden
En lidt hård weekend, kry...
xangelx
7 år siden
Så mange startsteder...
George Smile...
9 år siden
Så er jeg i gang med en h...
Carsten Cede...
9 år siden
Jeg havde en drøm her til morgen. Jeg drømte at jeg var en sildesalat, der blev spis af en berømt forfatter - Nærmere betegnet Alexandre Dumas den Ældre. Det gjorde dog slet ikke ondt. Og efter at blive fortæret, kom jeg til at deltage i en af hans berømte romaner, nemlig Greven Af Monte Cristo, hvor hovedpersonen hedder Edmund Dantes. Det var dog ikke ham jeg spillede, men derimod en sælger af gruekedler på Israels Plads i Paris. Men derfra kan jeg følge med i alt hvad der skete i romanen - også hvor Edmund Dantes er fange på øen If. Og hvor han flygter fra i en kiste, da vogterne tror han er død.

Jeg kom godt nok ikke gennem hele romanen. Den er jo på mere end 600 sider, og tager omkring et døgn at læse op som lydbog. Men måske kan romanen fortsætte i en kommende drøm. Ville nu gerne drømme de romaner af Dumas, som jeg ikke har læst. For det kan være mere spændende.
___

TILFØJELSE juni 2017. Har nu hørt hele romanen som lydbog for en del år siden. Meget, meget intens og spændende, selvom den er fra 1844. Kom oprindelig som føljeton. Ligesom tv-serier i vore Dage. - I april 2013 ville jeg hører den for anden gang, men kørte træt - og læste i stedet en biografi om den berømte pølsemager Ludvig Houlberg. - og dernæst en biografi om Martin Luther Lagkage, udgivet på forlager Othello. Meget interessant og spiselig bog.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Sildesalat og Greven af Monte Cristo er publiceret 18/04-2013 14:10 af Bjarne Hosbo (hosbo).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.