Skraldenyt
Hanna Fink (...
2 år siden
Lus og små ligkister
Regitze Møbi...
5 år siden
Poetry slam
Martin Micha...
1 måned, 18 dage siden
Hvor blev mit af?
roed
6 år siden
Den Forkerte Chili.
Kenny Raun (...
4 år siden
Dagen tiltaget med 3 time...
Hanna Fink (...
4 år siden
Kære natbog (XX)
Olivia Birch...
3 år siden
Kære natbog (XI) – zombie...
Olivia Birch...
4 år siden
Clairvoyant Medie
Sylvia Ebbes...
5 år siden
I Galaksen og se Titanic ...
Kianna Kitte...
1 år, 7 måneder siden
Dagen i dag
Salomon
4 år siden
Vægttab og jobsøgning
Racuelle Hei...
1 år, 5 måneder siden
Depression...og jagten på...
Kianna Kitte...
1 år, 10 måneder siden
Så er vi hjemme igen efter en dejlig sejltur til Nordby på Fanø. Vi havde fint vejr at sejle derop i. Der var dis over horisonten, så vi ikke kunne skelne himmel og hav. Næsten havblik og fin sejltur. Chang var med på sin første sejltur, og det tog han ret så flot. Vi får meget glæde af vor hund, som vi arvede efter Carlo mor, som vi pludselig mistede i december 2012. Hun døde dagen før Annes 24 års fødselsdag. I august havde hun holdtsin 90 års fødselsdag, hvor hun havde inviteret sin store familie på 100 medlemmer.
Det gør os glade, at hun nåede det.

Vi nåede til Fanø sidst på eftermiddagen. Efter at have lagt til, og fået os indrettet hyggede vi os ved klubhuset sammen med de andre sejlere. Vi gik forholdsvis tidligt i seng, for man bliver træt af vand og havluft. En dejlig og forfriskende nattesøvn Det skyldtes også at der ikke var nogen netforbindelse til computeren som Carlo havde taget med.

Så træls ikke at have netforbindelse, men på en måde også sundt nok. I stedet gik jeg i "Antikken" . Det er mest skrammel at finde derhenne, men jeg fik da købt lidt bøger der. I alt blevdettil 8 bøger for 35 kroner.Det er jo ikkemeget. Hvordan de så er at læse må jeg vende tilbage til.

I aftes var vi igen i klubhuset, og jeg fik en hyggelig snak med en flink og hyggelig ung mand på alder med min søn. Han og knægten på 7 -8 år havde taget turen til Fanø. Kl 22. sagde jeg godnat, snakkede lidt med Carlo inden jeg gik ned i køjen. Jeg var bare monstertræt og sov med det samme. Jeg ved ikke , hvornår Carlo kom ned, men han fortalle i morges, at han havde lukket og slukket i klubhuset. Han huskede ikke hvornår. Vi sejlede fra Fanø ved middagstid og igen sov jeg. Ja, hele turen hjem.

Jeger faktisk træt endnu, så det varer ikke længe inden jeg siger godnat. Jeg vil dog lige have lidt at spise, inden jeg smutter under dynen.

Så er det så dejligt at det er søndag i morgen, inden en ny uge begynder.

Hyggehejsa fra træt Nellemor.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Fanø tur / retur er publiceret 08/06-2013 20:39 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.