Stine og mormor.
Ruth Christe...
7 år siden
Kære natbog (IX)
Olivia Birch...
9 år siden
Min beskrivelse på livet
Shawn Cee (J...
8 år siden
Hr Solsort
Peter
8 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Atomer & molekyler - nu p...
Mikala Rosen...
11 år siden
Transpsarante mennesker -...
Kasper Lund ...
7 år siden
Jeg googler
Tine Sønder ...
10 år siden
Vinter på vej
Mikala Rosen...
11 år siden
Påske
Hanna Fink (...
10 år siden
Desværre.....
Halina Abram...
6 år siden
ENGLE ET SMUKT SYMBOL
ingelnielsen
11 år siden
De ligger der.
Ruth Christe...
7 år siden
Skulpturer blev færdige
Poul Brasch ...
11 år siden
Den onde nydelse
Regitze Møbi...
9 år siden
Hey dagbog, - Jester here,..heh, gik ned til legeland i dag med hende. - inden havde hun skrevet, om jeg ikke kunne komme over, og se på den trådløse printer hun havde købt til arbejdet..fik sat hendes Ipad op sådan, at den kunne printe over den..og 2 andres også..blandt andet en politikers ipad. Fik snakket om mine oplevelser på skolen..om hvad jeg havde lavet, og hvordan man kunne gøre folkeskolen bedre for de svageste..hun kunne godt se det..og ville meget gerne have det der hvor hun holdt sine møder..og lære om den app jeg har holdt kursus i til lærene..men hey, hvis hun seriøst tænker på det..vil det komme til at koste..altså politikeren..hvis hun skal have mig til at ordne det ;) Hey, i make this operation look good...bagefter gik mig og hende fra jobcenteret ned og fik en is..hun havde glem sin pung..no worries, jeg betalte..no bill there..i take care of my friends, but especially my famely.

Hjemme havde min far taget min gamle telefon i brug, - jeg viste ham hvordan man kunne tage et billede og bruge det, så den viste det..når den person ringede..så man hurtig kunne se det..også ændrede jeg ringetonen for ham..det kunne han ikke lige finde ud af..men ellers er telefonen så god som ny, stadig med den originale plastik ud over skærmen og kameraet.

hvorfor tage betaling hvis det var med politikeren? - ill tell you..min bror..hun udnyttede ham til noget..og når det kom til stykket..så var pengekassen lukket.

lige før var jeg så i gang med wow, - heh, - se det var sjovt..første runde 25 fremmede..jeg var ikke klar..og en puller bossen..jeg skynder mig ud, og er den eneste udenfor...så jeg ikke tager skade..og kan så se på at de andre alle dør...imens jeg overlever. jeg render så ind..nu er jeg klar,.,folk kommer tilbage..og gør sig klar..1-2 er ikke klar..og bossen bliver nu angrebet igen..muren ryger stille op..så man ikke kan komme ud eller ind..de 2 er ude..jeg healer mere end dobbelt så meget som nr 2 healer..og 3-4 er bare pinligt dårlige..men,,vi overlever..og nakker bossen..hvorfor mon? - i was ready, - folk bør ikke starte en boss fight, når jeg ikke er klar....ja, jeg manglede kun 40% mana fra at være klar..men jeg ville statuere et eksempel..jeg er ham der kan make or breake det.

også er det på med Nephew's "Va Fangool" - med et smil til politikeren ;)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget VIP er publiceret 26/07-2013 21:40 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.