This is not a Bridget Jon...
Camilla Rasm...
7 år siden
Smooth Criminal
Olivia Birch...
7 år siden
Lykken er en svinerøv
Regitze Møbi...
8 år siden
Forberedelse til eksamen
Annabell Nie...
8 år siden
Trauma King
Ansu Orheim ...
6 måneder, 23 dage siden
Lommefilosofi og valg - K...
Kasper Lund ...
7 år siden
Det første og bedste 00
ChrisEQ
9 år siden
Galde med sukkerglasur og...
Olivia Birch...
7 år siden
I bussen.
Ruth Christe...
6 år siden
Jeg skal have en lille pr...
SoffiG
8 år siden
hey dagbog, - der er kommet en pige i klassen. Jeg har sat mig ved en computer, og da hun ikke har kunnet tage en, - (der mangler et par computere i klassen) så hun siddet ved mig. Det er også i orden, - jeg vil hellere arbejde sammen med hende, end jeg vil arbejde sammen med alle de unge fyre, - de unge fyre sidder blot og surfer og spiller, - og viser ingen interesse for faget. Hun er også ung, men en af de mange piger, der i den alder er mere seriøse med deres faglighed, - (at de så på andre punkter godt kan mangle modenhed, det er en anden snak) - anyway, hun kom til mig igen i dag, - for om hun måtte være med hos mig, - ja da..

til sidst spurgte hun mig om, hvorfor jeg var på uddannelsen, - hun havde før bemærket, at stregerne på min ipad tydede på, at jeg brugte den til mere end at spille på. - og det lykkes mig da også lynhurtigt at finde en "C++" app til min ipad, - så jeg kan programmere på den. - den viste jeg lige læreren, da jeg ikke kunne få den til at fungere helt, - han sagde, at hvis jeg havde 5 minutter efter timen, så ville han meget gerne se på den, og se om han kunne hjælpe..så det gjorde vi..hun blev der også..jeg fortalte om mit arbejde osv til hende..og jeg gætter på, at hun ville illustrere, at hun var en gut (på en måde) så kom hun med en lille vits også...søgemaskinen Bing burde hedder Bang, - så man kunne finde ud af hvem man havde "banget"

jeg fik selvfølgelig også spurgt ind til hende, osv. kunne jo være, at det var derfor hun spurgte ind til mig..de fleste elsker jo at høre sig selv tale...såååe. Just being nice.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget En pige i klassen er publiceret 14/11-2013 13:00 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.