Nordamerikansk bekvemmelighed

Merhaba, online-ulve
Camilla Rasm...
6 år siden
Dawn Under
Ruth Christe...
5 år siden
Højskolehjemkomst.
Hanna Fink (...
8 år siden
Hvad vil du være?
Marie Martin...
8 år siden
Min datters smukke sang
Ace Burridge...
9 år siden
En hvid rose og strøtanke...
Camilla Rasm...
6 år siden
Nørrebroske minder.
Rudi Kouring...
6 år siden
Når lykken holder ferie.....
Marlene Gran...
9 år siden
Tomhed
Majtb
6 år siden
Kære
Halina Abram...
4 år siden
Flødedruk og lilla roser.
Regitze Møbi...
7 år siden
Skagen
Peter
8 år siden
Det dér med dyr...
Michala Esch...
7 år siden
Mandag kære mandag.
Malene Hahn
5 år siden
Det her er ikke mit land
Olivia Birch...
6 år siden
ulovligheder
Sincedawnofm...
8 år siden
Sulten?
Kellany Bram...
8 år siden
Jorden brænder eller i hvert fald jorden i British Columbia som for tiden hærges af intet mindre end 900 skovbrande. 95% af en af nationalparkerne er lagt ned og tilbage står sorte træstammer, skovbunden ulmer og luften er tyk af røg og aske.

Her i mit lille townhouse complex er det så torsdag. Og som traditionen vil det så er det "puste-dag". Det har vi døbt denne tilbagevendende jeg-lægger-min-hjerne-og-skruer-mine-arme-og-ben-af-dag.

I Nordamerika ynder man at gøre alt så bekvemmeligt som muligt og det gælder også alt inden for havearbejde. Vi har derfor haft glæden af 5 dvaske "landscapers" (gardnere) apatiske forsøg på at gøre vores fælles område og frimærkehaverne smukke! Jeg synes personligt ikke de gør andet end at destruere og flytte rundt på den tørre jord og de stakkels brune blade som bare ligger der for at blive spist af en regnorm når regntiden (forhåbentlig) snart banker på himlen.

I stedet for at bruge en helt almindelig kost, en helt almindelig rive og en helt almindelig beskærersaks eller hækkesaks så tanker de op og vælter rundt med deres infame støjmaskiner. Den værste er nok pustemaskinen og derefter kommer den bærbare græsslåmaskine (som nogle vist bruger i Danmark til at beskære kanter på græsplænen med). Derefter kommer så den elektriske beskærersaks som larmer 100 gange mere end en elektrisk hækkesaks. De kører alle på benzin og lugter virkelig fælt.

Og så kan min datter naturligvis ikke sove om torsdagen for larmen og hun ligger pt. og vender og drejer sig forgæves. Nej, ingen lur, men hold kæft hvor ser græsset og buskene flotte ud...!

I nat skal så formentlig høre på en sprinkler som ukontrolleret går i gang af sig selv og sender en enorm stråle af kostbart vand ud på vejen og selvfølgelig vækker både min mand og jeg og formentlig alle de andre som har soveværelse ud til den vej. Ellers går sprinklerne i gang hver morgen klokken 9.00 og kører en times tid. Græsset skal jo være grønt; keeping up the appearance! Så skide være med at 5000 mennesker pt. er evakuerede fra de hårdest ramte områder med skovbrande!!!!!!!

Jeg bliver så fortvivlet over nordamerikanernes bevidste ignorance og deres trang til at gøre alt flot på det ydre.

Nå, min datter græder for nu er maskinerne kommet tilbage fra pause...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Nordamerikansk bekvemmelighed er publiceret 22/08-2003 23:40 af Carina Malene Rømer (Lillemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.