Lus og små ligkister
Regitze Møbi...
7 år siden
Hvorfor er jeg så ensom?
Neola
1 år, 1 måned siden
Spøgelser på vikingemarke...
Carsten Cede...
7 år siden
Til ingen bestemt
Ansu Orheim ...
2 måneder, 22 dage siden
Sommerferie i Danmark
Marie-Christ...
5 år siden
Hold mig i hjertet for en...
Kasper Lund ...
6 år siden
Hadet til ham der ødelagd...
Musenmia
3 år siden
Vi har fået altaner i vor...
Ruth Christe...
5 år siden
Næste stop: skriverefugiu...
Syrene Hvid
3 år siden
Tudefjæset - Kasper Lund
Kasper Lund ...
6 år siden
Sindsyg med klarsyn
Michael Nevs...
4 år siden
En lørdag.
Michala Esch...
13 år siden
Døde dun
Tine Sønder ...
9 år siden
Den lille dreng, er mig.
Kasper Lund ...
7 år siden
Det at tænke positivt
Ace Burridge...
9 år siden
Kære
Halina Abram...
4 år siden
Dumme udtalelser og træls...
Racuelle Hei...
3 år siden
Hej dagbog, - tiden imellem vores kontakt vil blive lang, men jeg måtte fortælle dig et par ting, om end jeg ikke rigtig kan gøre det åben.

Scenen vil dog tage sig bedst ud, hvis du kendte dens natur, dens mørke side. en side der eksistere selv i dette varme solskin.

Jeg ser arme der strækker sig ud, i undrende spørgsmål og insinuerende tro på, at dens natur kan forandre sig hvis blot. Desværre er dette ikke et spørgsmål om, at skyde gråspurve med kanoner, men snarer omvendt, en mangel på forståelse på dybde.

Jeg ser min tidligere "apprentice" som han nok selv også ville kalde sig selv, - spille, men han er svag uden mig. Han mangler en til at guide ham, - men han spiller med en på hans eget niveau nu.

Men det var faktisk ikke det jeg ville sige, - og jeg undskylder hvis jeg virker fraværende, men en mulighed har lige budt sig til. - så jeg skal nok vende tilbage til det jeg ville sige.

Regardless, - Det lader til, at der er kommet nye regler. Tilfældet kunne dog være, at dette blot var en illusion. på et papir står der, at kommunen nu ønsker en helbreds undersøgelse. - jeg kunne dog ikke lade være, - for hvis ordningen slutter, som forventet, så har jeg intet ønske om at opfylde denne. derfor sendte jeg også en lidt sjov bemærkning om, at filosoffen Mick Jagger engang havde sagt, at man ikke altid kan få det man ønsker sig.

hende fra jobcenteret, troede fejlagtigt, at hun kunne få mig fedtet ind i noget boligselvskabs facade, ved at snakke om den lektie hjælp de gerne ser ske, i deres lokaler. Jeg har dog ingen lyst til at tage del i deres facade opbygning. - og ja, der er meget matematik jeg ikke kan, men min Ipad kan alt i min fritid.

heh, - engang imellem virker mine evner eller tilfældet bedre end man tror. Det viser sig, - at fordi jeg sagde Nej, til den klasse fest, - så kan jeg nu sige Ja til et møde med en sød kvinde den samme dag :) en jeg mødte til en fest..hvor jeg sørgede for at skaffe mig en måde at komme i kontakt med hende på :) she seemed as removed from that party as i was. Nervøs fordi dette ikke var vores hjemmebane, men alligevel tilstede, fordi vi ikke er bange for at bevæge os ud. jeg kunne give en fuldstændig analyse af hende, men gør det ikke. for sagen var den, at hun sagde at jeg gav hende en god aften..og hun virkede rar at være sammen med.

Jeg vil sige det sådan, at jeg ikke besøger hende for hendes udseende, kun få mennesker lever op til model værdigheden. Derimod besøger jeg hende for den varme hun havde i hendes øjne. en sand værdi i dagens samfund, hvor overflade og succes i livet, er de fremtrædende måleredskaber for værdig.

life is funny, i start writing my journal, and i get a new input while i do it, that changes my story.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Lidt energi er publiceret 18/05-2014 14:42 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.