19 år siden

Ugens forløb

De fire vægge og pc'en.
Rudi Kouring...
6 år siden
Fjerde bog færdig, femte ...
JesperSB
11 måneder, 24 dage siden
Fødselsdagsgave
Hanna Fink (...
3 år siden
Sindsyg med klarsyn
Michael Nevs...
4 år siden
Clairvoyant Medie
Sylvia Ebbes...
8 år siden
Første dag på Fyldepennen
Liza Abildsk...
7 år siden
Apatiske gentagelser - Ka...
Kasper Lund ...
7 år siden
14.09.2016
Marianne Mar...
5 år siden
Til ingen bestemt
Ansu Orheim ...
3 måneder, 27 dage siden
Tilbage i Danmark
Salomon
7 år siden
At overliste en seksårig
Olivia Birch...
6 år siden
Mere tid. Mere alt.
Anja Lind An...
8 år siden
Ny Picanto
Peter
9 år siden
Kvinders sanser og mænds ...
Racuelle Hei...
7 år siden
Gymasie-grammatik & hygge...
Ash Renashan...
8 år siden
Den onde nydelse
Regitze Møbi...
8 år siden
Jeg er her for at skrive
Bjørn Langki...
2 måneder, 1 dag siden
Forvirret.
Line Ley Jen...
7 år siden
Fødselsdagsweekend.
Michala Esch...
14 år siden
Hvis jeg havde tid.
Jytte Westen...
8 år siden
Tiden er går
Halina Abram...
4 år siden
Hundetræning
Chellepigen
8 år siden
Jeg er ikke en slave - Ka...
Kasper Lund ...
6 år siden
Kærligheden som udstråler
Ansu Orheim ...
5 måneder, 19 dage siden
Det var så den søndag.
Ellen Tang S...
9 år siden
Min beskrivelse på livet
Shawn Cee (J...
6 år siden
Kærlighed til et andet me...
Shawn Cee (J...
6 år siden
Tørret frugt og gamle und...
Carsten Cede...
3 år siden
12.09.2016
Marianne Mar...
5 år siden
Hvem tror vi, at vi er?
Bella Donals...
6 år siden
Tanker, om mig, livet, nu...
PernilleBB
7 måneder, 9 dage siden
Prego og ikke for sarte s...
Racuelle Hei...
5 år siden
Bryllup1 - Og så så man l...
Sylvia Ebbes...
8 år siden
Galde med sukkerglasur og...
Olivia Birch...
6 år siden
Fjerde bog, næsten færdig...
JesperSB
1 år, 1 dag siden
Jeg har ikke rigtig kunne overkomme at skrive som jeg plejer. Ikke fordi at jeg ikke gider, men har bare ikke kunne overkomme det!
Siden sidst:

Fredag den 29/8:

Brian kom tidligt hjem fra arbejde, da vi skulle til sommerfest ved hans arbejde allerede kl. 18.
Hans forældre kom kl. 16.30, og tog sig af vores 4 piger - og skulle blive natten over. De havde sørget for at afhente Ann-Sofie i hendes fritter, så Brian blev sparet for at køre yderligere 30 km, de skulle alligevel den vej forbi. ( Ja, har nogle pragtfulde svigerforældre :-) )
Ann-Sofie virkede noget ved siden af sig selv, og vi var ikke meget for at køre til fest, uden at vide, om hun bare var træt, eller var ved at blive syg, men vi vidste også, at der ville blive taget hånd om hende *S*

Vi sørgede for at køre hjemmefra i god tid..skulle jo helt til Horsens - hvilket normalt tager ca. 1 time at tilbagelægge.
Kl. 16.50 'stod' vi på motorvejen, og mente at det her vil bare køre. Yeah right! Kort før lillebæltsbroen begyndte der at blive dannet kø..tjaa..kunne forstå hvis der var sket et uheld..men næ nej...bare billister der ikke kunne finde ud af at følge trafikken, så vi sneglede os afsted med ca. 20-30 km/t. Kl. 18 var vi end ikke nået til Vejlefjordbroen, og måtte ringe til en af Brian's arbs.kollegaer, og meddele at vi blev forsinket.
Kl. 18.20 var vi i Horsens..ingen af de parkeringspladser vi havde fået anvist var ledige, så måtte lige køre en runde i midtbyen. Derefter hen og indlogere os på hotellet, inden vi kunne tilslutte os det spisende selskab.
Maden bestod af "Nutidens Højbord", ikke ret meget af det var i min smag, men jeg fik da lagt bunden. Kl. 22 brød vi op, og 5 af os tog ned på en lokal pub og fik lidt øl. Dernæst mødtes vi med resten på den irske pub, hvor vi hyggede os til kl. 3 om natten.

Pga. stor indlogering på hotellet fik vi et enkeltværelse med opredning, hvilket var fint nok, der var plads til at sove. Eneste problem var et toilet som ikke ville skylle ud *G*
Jeg havde ellers sat vækketuret til kl.8.30, ville jo gerne nyde godt af hotellets morgenbord. Jojo, vågnede skam først kl. 10, grundet at jeg først faldt i søvn kl. 5, pga. Brian's snorken. *G*
Nå, stod op, fik mig et bad, og vækkede Brian. Hotellet havde lukket for morgenmad, så vi valgte at indtage dette måltid, når vi kom på motorvejen. Uhmm...dejlig varm kaffe med fløde/sukker, rundstykker og wienerbrød. Godt mætte fortsatte vi mod Fyn.
Vi havde lovet Brian's forældre, at være hjemme omkring middagstid. Well, kl. 11.59 stod vi hjemme, hvor vi blev modtaget af 4 snakkende unger, og skulle høre om deres døgn sammen med farmor og farfar. De havde bare hygget sig, og selv Ann-Sofie var sig selv igen.
Resten af weekenden stod bare på afslapning.

Mandag vågnede jeg op med en god gang forkølelse, godt snottet og ondt i halsen.
Grundet en bil der stadig ikke ville starte, måtte jeg lige organisere, at pigerne kom hjem med skolebussen, og fik hentet dem ved stoppestedet.

Tirsdag 2/9:
Emma's 3 årsdag. Havde bagt boller dagen i forevejen, som hun skulle have med i børnehaven. Jeg fik yderligere bagt flere boller, da 2 hold bedsteforældre ville komme til fødselsdag om aften. Jeg var noget lad i kroppen, så droppede at lave lagkage, og købte i stedet brød ved bageren.

Idag har den stået på besøg ved specialtandlæge i Odense. Mie skal i den grad havde gjort noget ved sine tænder. Hun har: x-bid i undermunden ( de underste kindtænder ligger længere ude, end de øverste kindtænder, hvilket giver forkert bid), hvilket skal rettes op ved, at hun får en plade i ganen, som gør at overmunden bliver udvidet. Overbid: skal rettes ind med togskinner. Inden dette skal hun have et 'gitter' bag fortænder, da hendes tunge er med til at give hende 'overbid', noget med for stort tryk på tænderne, hvilket giver hende lidt lesben. Tandlægen ville også høre, om hun havde haft taleproblemer?! Jo tak, i den grad...hun har haft undervisning fra hun var 3 - 7 år!
Om en måned skal hun så ud og have taget røngtenbilleder, og tandaftryk, samt røngten af hænder ( noget med hvordan hun vokser. ) Herefter vil tandlægen lave et handlingsforløb, som han regner med at inddele i 2 hold.
1: x-bid og "gitter" laves først.
2. Rettelse af overbid, med togskinner.
Samlet tid ca. 3 år.
Pt. kan hun faktisk ikke bruge sine fortænder, de er bare til pynt! Men damn hun blev rost for sine flotte hvide tænder, uden nogle huller overhovedet, og dem har hun selv børstet fra hun var ca. 5 år *GG* ( Med god indflydelse og eftertjek af moderen )

Derfra og videre til Middelfart. Skulle lige hente en ny starter til min bil, så den kan køre igen. Senere idag, skal vi lige ringe til vores 'mekaniker', så vil han komme og sætte den i.

Imorgen skal bare være slappe af dag.

Fredag aften kommer min søster og svoger incl. børn, for at fejre Emma.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ugens forløb er publiceret 03/09-2003 14:08 af Milea.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.