!tdnevmO
Camilla Rasm...
15 år siden
Dag 7 på fyldepennen. Sta...
Gaffa Brandt
11 år siden
Brug dit hjerte som telef...
Christalavis...
7 år siden
Hvordan?
Halina Abram...
6 år siden
Vandet i dag
SeMig
2 år siden
Sulten?
Kellany Bram...
11 år siden
De første år
Camilla Grub...
10 år siden
Flot fyr.
Ruth Christe...
7 år siden
Karrusel
Sincedawnofm...
10 år siden
savføre
Peter
10 år siden
Lidt jul og juleferie
Michala Esch...
15 år siden
Hey dagbog, - jeg er så forfærdelig træt. Dagene på arbejdet er som du ved, positive nok. Når folk kommer og spørger, med en har du tid tone..siger jeg som altid, at jeg altid har tid, det er derfor jeg er der.

Mine ben er så trætte, og når jeg lægger mig, så føles det som om, at de er ved at visne under mig. Jeg gik med en flink lærer over i 0. i dag, - hun snakkede om noget account og crome..da jeg var ved hendes computer var det bare 1 tryk..så var den videre. Det er nemt at virke klog, når man står i blandt folk der intet ved om noget, og faktisk ikke tør. Det er ikke fordi jeg ikke vil hjælpe, for så går tiden med det..men, igen..imens jeg hjælper kommer der en anden forbi, og siger at det er godt vi har dig, og hvad skulle vi gøre uden dig...men da jeg godt kan se, at det intet er..føler jeg mig ikke god..og jeg kan ikke lade være med at tænke, at hvis de bare havde læst i 10 sekunder...sååå...en ung pige, - frisk og bestemt..spurgte mig hvordan man loggede over på en anden bruger..når den stod til at logge ind som den der havde haft den sidst... - der er reelt kun 2 knapper at trykke på, overhovedet..50% chance for, at man med 1 tryk i første hug...kan ordne det selv..jeg ved godt, at der er 100% chance for at det virker ved mig..men gå turen :) og trykker man forkert på de 2 muligher der er..så kan man godt prøve igen :)

hun sagde også farvel til mig, da hun så mig gå hjem..har før spurgt om jeg havde det godt...jeg lever endnu...andet svar ville ikke føre til noget godt alligevel. you cant save me..

0:50 fik sagt farvel til en snottøs. - en af de der arrogante typer, der tror de er bedre end andre. så jeg kunne ikke lade være med at sende en kvitering! - i told you.. : )

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Weekend er publiceret 24/10-2014 19:31 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.