9 år siden

Ree Park + Wivian

Hovedafbryderen
Rud Stenfisk...
3 år siden
Kære natbog (X)
Olivia Birch...
9 år siden
Kan jeg mon lære at elske...
Neola
3 år siden
Fødselsdagsweekend.
Michala Esch...
16 år siden
Noget om helte
Camilla Rasm...
7 år siden
Min beskrivelse på livet
Shawn Cee (J...
8 år siden
I aften står den på sværd...
Carsten Cede...
9 år siden
Små og store fremskridt p...
Michala Esch...
6 år siden
Det er sygdom, det er sol...
Olivia Birch...
9 år siden
En røverhistorie i toget
Anders Husma...
9 år siden
Har altså alt for meget om ørene i disse dage, uden jeg havde set det er jeg bare kommet til at fylde for meget på ååå så er der jo ikke tid til ro og kærestetid mm.

I pinsen blev jeg jo færdig med at udvide solvarme anlægget og det køre bare supert.
så havde jeg et par dage i skovhuset onsdag aften blev fyldt med udflugt med min mor og save brænde til aftensmadstid kl 21.30, dagen efter save brænde + besøge Connie og Kim de gode venner jeg hvis har forsømt lidt, rigtig dejligt at snakke med dem..

Fredag til kærlighedens hus hvor vi havde barnebarn Noa her, så ikke meget ro på, jeg faldt dog jeg i søvn på sofaen før Noa nåede sengen:-)
I dag Lørdag har jeg så været afsted med DCH på udflugt til Ree Park på Djursland en park med truede dyr og lidt zoologisk have agtigt men med god plads til dyrene. så en meget social dag..
Opdagede så at Ree Park lå 3 km fra Hyldested, og så måtte jeg jo hen kigge på Wivians grav, Vores gode veninde Shaman naturmenneske der skabte en ro og balance omkring sig, hun er altså savnet siden hun pludselig blev revet bort i 2007 kun 49 år gammel. men hendes grav så dejlig naturfyldt ud, der op mod skoven så hun kan holde øje med hendes elskede fugle :-)

Ja så i morgen søndag der skal jeg være hundedommer i Kjellerup så skal altså hjemmefra kl 06.15 og er med garanti brugt når jeg kommer hjem sidst på eftermiddagen..
Ja så mens jeg skriver dette ja så kom der lige et læs affaldstræ (gamle køkkenskabe) som nu ligger klar til en savføre..

Weekend lidt for brugt efter min mening men ja godt jeg ikke keder mig..
HYG jer derude
SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ree Park + Wivian er publiceret 30/05-2015 22:31 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.