17 år siden

... bare en tirsdag

Da jeg blev student
Olivia Birch...
4 år siden
Hvem tror vi, at vi er?
Bella Donals...
4 år siden
savføre
Peter
7 år siden
Fødselsdagsgave
Hanna Fink (...
1 år, 7 måneder siden
Sommerlandet
Hanna Fink (...
6 år siden
Sommerbuket
Hanna Fink (...
7 år siden
Hvad vil du være?
Marie Martin...
6 år siden
sulten
Sunstar31
6 år siden
Så er vi nået frem
Ragnhild Bac...
6 år siden
Kunstforening.
Hanna Fink (...
5 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
5 år siden
AT forløb
Coleen
7 år siden
STÅR PÅ EN SKILLEVEJ
ingelnielsen
7 år siden
Sådan en dejlig helt almindelig tirsdag......

Vågnede kl. 5,30 i morges ved det larmende vækkeur, hmmm men nåede lige at nyde sengevarmen et par sekunder bag Peters ryg, før jeg svingede benene ud..!

Sådan har mine morgener nu været i snart en uges tid, og hvor jeg dog nyder det. Nyder for det første at vi er to om at dele sengen, det ER altså mere hyggeligt end at være der alene..)) For det andet nyder jeg helt utroligt, at jeg ikke skal ud at stå og vente på bussen i den mørke og kolde efterårsmorgen, men kan kravle ind i en dejlig lun bil i stedet....

Så det er lige før jeg ærgrer mig lidt over, at Peters smadrede tommelfinger bliver bedre og bedre... hmmm måske skulle jeg finde en hammer og bare gi' den een til...??? Hvis jeg nu gør det sådan med jævne mellemrum, mon så han bare bli'r hos mig..??

Jeg har givet mig i kast med at renskrive erindringer fra en lidt svær men også dejlig tid i mit liv, nemlig omkring min uddannelse til Aloha-massør. Jeg har simpelt hen så mange gemte følelser omkring alt det, der skete dengang, og det føles enormt lettende at få sat ord på det. Jeg håber, at jeg på den måde vil kunne gi' slip på det, og lade det hele blive til en udmærket historie, der kan få sin fremtid her på pennen i stedet for at ligge og trykke inden i mig...!

Egentlig har jeg vist ikke så meget at fortælle i dag, men havde lige en halv times tid i overskud lige nu, inden Peter henter mig hjem her fra arbejdet om lidt.... Han snakkede lidt om, at han måske ville ta' en kande kaffe og te med, når han kommer, så måske bruger vi eftermiddagen på en lille tur et eller andet sted hen, måske bare en lang og god travetur eller lidt snak i en grøftekant. Dejligt - jeg glæder mig allerede ..!

Kærligst
Wildrose

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget ... bare en tirsdag er publiceret 16/09-2003 14:22 af wildrose.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.