8 år siden

Operation - dagen efter

Mails og tårer
Ace Burridge...
11 år siden
En velfærdsengel søges i ...
Regitze Møbi...
9 år siden
Hvor er min motivation?
Kasper Lund ...
8 år siden
Slot, strand sol, skoldni...
Michala Esch...
14 år siden
Søster Jenna var i fjerns...
Poul Brasch ...
11 år siden
Overskud & hænder på coke
Racuelle Hei...
9 år siden
Gode karakterer og en for...
Camilla Ahle...
5 år siden
Er det noget eller det fo...
Maria jayash...
11 måneder, 22 dage siden
Når vi nu snakker om posi...
Luna Mø
7 år siden
Adhd pille som brille
reseptpennen
7 år siden
Onsdag - dagen profilen h...
Annabell Nie...
9 år siden
Gud taler til alle
Salomon
9 år siden
Surkål
Vina Frank (...
4 år siden
Holy f*ck!!
Operationen gik godt, bortset fra at jeg mistede en del blod. Jeg blev lagt i narkose omkring 9 tiden og vågnede op på operationsstuen ved 15 tiden, så det var en virkelig lang operation.
Jeg var lysvågen lige fra start og havde det faktisk fint. Jeg var lidt svimmel men havde en positiv indstilling og forsøgte at joke med det hele. Det gik selvfølgelig ikke så godt, for efter et stort kæbekirurgisk indgreb har man ikke let ved at tale - der var nogle epic sjove jokes, der gik tabt.
Nå men efterfølgende blev jeg kørt på opvågning. Hvor de beholdte mig til klokken 18,og jeg blev kørt op på en stue. Nu ved jeg, hvordan de kendte har det - sjældent har så mange vendt sig rundt og studeret mit ansigt en ekstra gang. Men jeg ser selvfølgelig også godt ud - ligner lidt en meget træt brazz dukke, der har leget med blå maling.
Men jeg må sige, at service er god. Jeg har både fået vand, saftevand og koldskål godt nok alt sammen i en baby kop, så jeg kan drikke det.
Alt gik strygende, og pludselig var det tid til at skulle i seng. Jeg fik instruktion i mundhygiejne og gik ellers i gang med at børste tænder. Det var en laaaang process, der involverede meget spyt og blod. Efter undermunden drejede jeg tandbørsten og gik igang med overmunden. Her blev det farligt, for pludselig blev jeg svimmel og væltede af stolen. Tilfældigvis kom en sygeplejerske gående på gangen i det samme, og jeg nåede knapt nok at besvime, før hun talte til mig, og så stod er 40 mennesker omkring os (ej der var nok nærmere 6). Jeg blev hjulpet op i kørestolen og før tilbage ind i sengen. Pinligt var det, at jeg lige havde fået fjernet kateter, og da jeg besvimede, kom jeg altså til at tisse i bukserne. Sygeplejerskerne var mere bekymrede for, om jeg havde slået hovedet i faldet, men det eneste, jeg kunne tænke, var, at jeg nu lå i min seng med våde bukser...
Her til morgen er jeg stadig lidt svimmel, men det gik fint med at gå på toilettet,nu venter jeg på noget saltvand, som skal sprøjtes i næsen, så det kan løsne noget af alt blodet, der har sat sig fast i bihulerne under operationen.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Operation - dagen efter er publiceret 09/09-2015 06:40 af Knotti.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.