8 år siden

Næsten to måneder efter kæbeoperation

godmorgen og godnat
Simone Reinh...
4 måneder, 22 dage siden
I korte glimt...
Marlene Gran...
10 år siden
Gavl malet efter 3 års sk...
Peter
8 år siden
Er kreativt værksteder me...
Simone Reinh...
6 måneder, 24 dage siden
Gode karakterer og en for...
Camilla Ahle...
4 år siden
28 Dage senere, med Sandr...
Ansu Orheim ...
8 måneder, 22 dage siden
Katten ude af sækken
Suree Lio (L...
11 år siden
Skulpturer blev færdige
Poul Brasch ...
11 år siden
Alice, we are not in Wond...
Tine Sønder ...
11 år siden
Pædofil
Ansu Orheim ...
1 år, 7 måneder siden
Eftertanker
Hanna Fink (...
4 år siden
Kvinders sanser og mænds ...
Racuelle Hei...
8 år siden
i bad med Noa
Peter
8 år siden
Så fik jeg endelig tid ind mellem arbejde, forelæsninger på universitetet, projektarbejde og et ton frivilligt arbejde, til at lave en update.

Det er nu lidt mindre en to måneder siden, jeg gennemgik en kæbeoperation og fik foretaget en tredeling af overkæben samt rykket min underkæbe 13 mm frem. Det har ændret mit ansigt markant, men heldigvis kan jeg stadig kende mig selv. Den største ændring er, at mit ansigt er gået fra at være aflangt til nu at være rundt, og jeg har fået æblekinder, tydeligere kindben og et mere markant kæbeparti.
Vigtigst af alt er dog, at mit bid er enormt forbedret! For første gang i hele mit liv, kan mine kindtænder røre hinanden, når jeg bider sammen, og jeg har ikke døjet med hovedpine eller kæbesmerter det sidste lange stykke tid. Det er helt fantastisk!

I slutningen af sidste uge fik jeg taget den skinne af, der havde holdt min kæbe sammen indtil omkring 6 uger efter operationen. En kæmpe forløsning! Med skinnen på, havde jeg ikke lov til at tygge, og jeg måtte leve af yoghurt, toastbrød, supper og utallige risretter. I dag har jeg spist et stykke sprødt knækbrød med ost og peberfrugter, og i kan tro, at jeg nød den!!

I morgen står den på pitabrød, og jeg krydser fingre for, at jeg kan gabe højt nok. :)
Der er (7 9 13) ingen problemer efter operationen, og alt glider bare på skinner. Selvom det var næsten uudholdeligt i en tid, så er jeg SÅ MEGA glad for, at jeg tog beslutningen og gennemførte, og jeg er så helt igennem tilfreds med det foreløbige resultat.


Jeg har afsluttet min første bog. Det har været en spændende process, og jeg glæder mig til at begynde på den næste. Jeg har så mange ideer og historier der optager plads i mit hoved, og jeg skriver på livet løs for at kan få plads til lidt mere brugbar viden i forbindelse med min uddannelse. Der er sku pladsmangel, og informationerne vælter ud af ørene. Der skal vist laves en alvorlig oprydning inden eksamen. ;)

God mandag aften til jer alle!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Næsten to måneder efter kæbeoperation er publiceret 26/10-2015 21:44 af Knotti.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.