7 år siden

Strik og garn - At leve af sin passion

Søndag eller syndedag ?
Michael Nevs...
6 år siden
Gavl malet efter 3 års sk...
Peter
9 år siden
Månemand
Camilla Rasm...
15 år siden
Tillykke til mig...
Poul Brasch ...
9 år siden
Tanker
Luxuryline
9 år siden
Påske
Hanna Fink (...
10 år siden
Hvem sætter temaet?
Olivia Birch...
8 år siden
D.25/3 - En ny start!
ListenToTheG...
11 år siden
Hvor skal vi hen?
Liza Abildsk...
9 år siden
Jeg har altid haft en stor drøm, som jeg har knoklet for at opfylde. Min store drøm har været at kombinere min passion og mit arbejde. Kan det virkelig lade sig gøre, hvis man interesserer sig for strik og garn? Ja, det kan det da, hvis man opsøger det rigtige arbejde. Jeg har arbejdet i rigtigt mange brancher, hvor bl.a. bilbranchen, blomsterbranchen og tøjbranchen har været repræsenteret. Siden jeg blev udlært har jeg arbejdet med salg og markedsføring, som jeg holder meget af at beskæftige mig med.

Jeg har nu fået et nyt job, hvor jeg har mulighed for at strikke i min arbejdstid. I skrivende stund sidder jeg i en dansk garnbutik, hvor jeg hver dag arbejder for at holde forretningen i gang - og det går heldigvis godt. Vi sælger mange tusinde kilometer garn hver måned, så det er jo kun fedt at være en del af en succes. Lønnet er ikke det vigtigste for mig - det er kollegerne, de mange varer og erfaringen derimod. Jeg får rabat på både garn og hobbyartikler, så det er jo blot endnu en fordel.

Dette indlæg skal ikke kun handle om mig. Jeg vil gerne benytte lejligheden til at opfordre jer til at dyrke jeres hobby på jeres arbejde. Kan man kombinere sin hobby og sit arbejde, så kan man ikke ønske sig mere. Jeg nyder i hvert fald at vågne op og cykle hen på min arbejdsplads dag efter dag. Mit arbejde foregår hos https://rito.dk/, som er en online garnbutik.

/Følg med - Der kommer snart nyt fra mig

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Strik og garn - At leve af sin passion er publiceret 01/12-2016 09:57 af Karla1.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.