7 år siden

Livsgænger

Lidt af hvert
Hanna Fink (...
10 år siden
Er syg...og venter spændt...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Personlig udvikling
Rud Stenfisk...
2 år siden
Kaos?
Per Z
9 år siden
Cykelmareridtet og satans...
Carla Krogh ...
8 år siden
3. Side - I'm back!
Sweetypie93
5 år siden
Fjerde bog færdig, femte ...
JesperSB
2 år siden
19-03-17
Hannah White...
7 år siden
Fucking nympho - Kasper L...
Kasper Lund ...
8 år siden
savføre
Peter
10 år siden
Farvel til ”vores udveksl...
Carsten Cede...
9 år siden
11 dag på fyldepinden og ...
Gaffa Brandt
11 år siden
Lettet!!
Mille Larsen...
2 år siden
Den årlige kaosdag - Kasp...
Kasper Lund ...
7 år siden
Makrel madder og fødsler
Racuelle Hei...
7 år siden
I aften står den på sværd...
Carsten Cede...
9 år siden
Aaaaahhhhhh.........
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Agnes Obel: Dorian )( Lyder musikken i ørerne.

Endnu en søvnløs nat. Render frem og tilbage til toilettet, drikker uendeligt meget vand, uendeligt meget te, skal tisse hele tiden som et resultat og sover ikke dybt nok i øjeblikket til at kroppen lukker ned for vandrørene. Vandværket. I går nat havde jeg andre grunde til ikke at sove godt, i morgen bliver det vel noget andet igen. Sådan har jeg mine perioder, hvor søvnen bare ikke fungerer, men i det mindste er humøret på vej opad, så dagene lider ikke under det. Ikke hvis jeg snupper en lille lur, engang i løbet af de lyse timer. Det kan også bare være, at jeg går for tidligt i seng, men kan simpelthen ikke holde mig vågen på den anden side af halv ti, jeg er bare fuldstændigt brugt.

Nu sidder jeg altså her, igen. Det er blevet tirsdag. Skal til psykolog om ca. seks og en halv time. Trænger også virkeligt til at få vredet hjernen lidt rundt, bare et par twists. Mit værste dyk er vist overstået for nu, så det bliver andre ting vi skal snakke om denne gang - de mere dagligdags ting, som mit besøg til tandlægen der til alt held gik godt eller den fødselsdagsfest-skråstreg-skrivefest jeg holdt for mine venner søndag. En dag som også gik rigtigt godt. Mit næste mål bliver, at arrangere noget for os på DOKK1, men det må lige blive på den anden side af i morgen.

For i morgen ligger som et bjerg foran mig. Min lærer på CSV har inviteret mig til at lave en skriveøvelse for hendes skriveværkstedshold baseret på mit eget arbejde med teksten Odilisk. Sammen har vi udarbejdet øvelsen som handler om at skrive følelser ud og det er altsammen blevet... meget professionelt, men jeg er jo slet ikke professionel underviser og er en smule nervøs for ikke at kunne gøre det godt nok, forklare tingene godt nok, hjælpe kursisterne godt nok. Jeg skal derudover også læse et par uddrag af Odilisk op - og har ikke læst op på den måde for nogen i lang tid nu. Må vist bruge dagen i dag på at øve mig i et holde tempoet nede og udtalen klar. Gennemlæse et par gange.

Samtidigt er jeg også glad og spændt. Lidt stolt. Over at jeg får lov til at lave de her ting, selv i små bidder, som jo er præcis det, jeg godt kunne tænke mig at lave mere af på sigt. Nu hvor jeg har set hvad Skrive Lounge på DOKK1 går ud på, er jeg kun endnu mere opsat på, at få sat mit eget Skriverum op engang ude i fremtiden, når overskuddet er der. Det er to forskellige nok tiltag til at de sagtens kan køre sideløbende.

Det er tid til en opsummering, inden jeg slutter af: Psykolog i dag. Skriveværksted på onsdag og derefter venter vel bare nye udfordringer, er det ikke livets gang?

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Livsgænger er publiceret 14/03-2017 04:42 af Syrene Hvid.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.