Inkompetent nar, skat.
Maria Krath ...
4 år siden
2017 bliver måske året fo...
Tue Omø (Jer...
2 måneder, 24 dage siden
Linsen
Camilla Rasm...
8 år siden
folkeskolegensynsfest
Peter
3 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
2 år siden
Dagens Danmark.
Ruth Christe...
6 måneder, 15 dage siden
Lad os sammen hylde nørdh...
Katrine Søre...
3 år siden
De forelskedes sang
karlaskvadra...
8 dage siden
SMS fra Karla : " Hvad er meningen med livet"

SMS fra V: " Meningen med livet er kærlighed. "

SMS fra Karla: " Hvorfor?"

SMS fra V: " Fordi den gir os et mål og et formål der ligger uden for os selv, og gør os uselviske, samtidig med, at den fylder os med den største af alle følelser"


Således sidder jeg Karla forpjusket og sårbar. Det er forår. Jeg synger de forelskedes sang. Kærligheden gør en blind siges der. Men måske ser man bare mere smukt og fint. Jeg ser en dreng der går på brosten og plukker vilde blomster til mig. En dreng der kan skrive sig ind i mit hjerte og ned i mine trusser. En mand der kender sin filosofi. Jeg elsker det autentiske. Jeg elsker ord der giver mening dybt inde. Så jeg falder på knæ foran ham. Jeg overgiver mig.Jeg kan ikke andet.
Mennesker er allermest lykkelige når de er forelsket og glemmer sig selv læste jeg et sted. Jeg er lykkelig. Men også alt mulig andet. I dag har jeg savnet hele dagen og stort set ikke følt andet end savn- ringede ham op- uden rigtig, at ha noget at sige, som om man kan komme tæt nok på i en telefon og med ord. Måske skulle man handle lidt mere og tale kroppens sprog igen og igen helt manisk. Måske skulle man vågne lidt mere i hans arme. Livet er for kort og den eneste trøst er kærlighed.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget De forelskedes sang er publiceret 20/03-2017 20:40 af karlaskvadrater.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.