overstået

Forberedelse til eksamen
Annabell Nie...
9 år siden
Tanker
Racuelle Hei...
6 år siden
En enlig på besøg i julen...
Ace Burridge...
11 år siden
En sludder, hvis du kan l...
Racuelle Hei...
8 år siden
Højskoleophold
Hanna Fink (...
9 år siden
Vandet i dag
SeMig
2 år siden
Tilbage for en kort bemær...
Kasper Lund ...
7 år siden
Stine og mormor.
Ruth Christe...
7 år siden
Jamen det var jo sjovt
Kellany Bram...
10 år siden
Kommunikation!
Racuelle Hei...
9 år siden
Hej dagbog, - jeg var til bryllup igår, - jeg håber jeg er syg næste gang det sker. Jeg ønskede jeg havde 40 i feber, - så havde jeg måske sluppet for, at sidde der en hel aften i kedsomhed, med dårlig mad og "musik" der får waterboarding til at virke, som en mildere tortur metode.

så var der selvfølgelig en der havde medbragt en sang, vis rim ikke hang ordentlig sammen. Det gjorde at folk hakkede sig igennem den, som en mild hoste kun afløst af udsigten til et skrålende tra la la...som min far da også effektivt fik sunget igennem på..pinligt.

overfor mig sad som sædvanlig døden og hans kone. hele brylluppet var blevet arrangeret så hurtigt, så han kunne nå at være med. Smiles all around, - lol - the sarkasm.

efter risne var blevet kastet på brudeparret, begyndte en mand at feje..hvilket han stolt proklamerede, som var det noget særligt..at han havde fundet en kost..det kunne jeg godt se, - hun sad på min ene side.

på den anden side sad min mor, der godt kunne lide suppe steg og is musikken, som selv en vis dansk top herre, ville ha svært ved at gøre ringere..så hun nynnede med..Det er momenter som disse, der gør mig sikker på min ateisme..and there is no god!

Da jeg kom hjem, bestilte jeg hurtigt 3 figurer, - hear no evil, see no evil, speak no evil.

Jeg brugte lige nogle minutter, og rettede op på de 3 første vers..omskrev sangen, så den faktisk rimer..og kan synges :) yes, mig og en gammel dansk melodi..baah, - men hej,- jeg gjorde det for at bevise, at man kan..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget overstået er publiceret 07/05-2017 10:32 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.