Dagen tiltaget 5 timer og...
Hanna Fink (...
3 år siden
Hyggedag
Josephine Lø...
2 år siden
Jeg er min egen forhindri...
Kasper Lund ...
11 måneder, 10 dage siden
Hopeless..
MysteriousGi...
4 år siden
So many feelings on one t...
MysteriousGi...
4 år siden
Byerne
Tine Sønder ...
4 år siden
Det vil ikke slippe mig :...
Gittepigen
4 år siden
Pigsen
Poul Brasch ...
3 år siden
At være noget - at blive ...
Salomon
2 år siden
Hej dagbog, - jeg læste lige noget fra de rødes møde, - det fik mig til at finde den indre rapper frem..så skrev jeg et hurtigt rap, der hænger sammen og har en rød tråd..som rammer som en lige højre,- jeg har ellers altid fundet dem sympatisk, men på dette område, synes jeg ikke de er det.

efter det var der en pige der lige ringede til mig, - sønnen havde problemer med ipaden, og hvem kender man så lige, der altid er der, og altid er klar til at hjælpe..jo, ham der kenny, så er han sgu god nok at have i baghånden, - users. Ja, der er nok ikke nogen der forstår mig, når jeg kigger tilbage på en verden og tænker, "hey, hvad får jeg ud af det?" jeg har ikke brug for anerkendelse, jeg skriver det ikke med den grund, men for at du får et indblik i mit liv. -og hvorfor jeg tænker, fuck the world.

ligesom torsdag, - der var jeg pludselig også god nok, for en der ellers tit har brugt sin tid på at pisse mig ned af ryggen, for smilede at påstå, at det blot regnede. Hvad gjorde ham kenny så, jo..som altid smilte han og sagde, selvfølgelig vil jeg hjælpe..

jeg har sat lidt "em" over..jeg snakkede med en anden idag også, - jeg ved ikke hvorfor hun henvendte sig igen, - vores første samtale endte i mudderkast fra hende. nu "Em" med - "no love"

så ringede hun igen :) hjælp..ok, done..det virkede ;) Kennys it service..heh, and then i am alone again, - thats the life i am offered..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Rapperen er publiceret 12/05-2017 19:45 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.