7 måneder, 5 dage siden

Rapperen

Min beskrivelse på livet
Shawn Cee (J...
2 år siden
i bad med Noa
Peter
2 år siden
13/07/2016: UFO
Cecilie Revs...
1 år, 5 måneder siden
At føle sig udenfor...
Kianna Kitte...
4 måneder, 10 dage siden
Nye og gamle tekster...
Kianna Kitte...
2 måneder, 24 dage siden
Drømmen om huset ved have...
Ruth Christe...
1 år, 3 måneder siden
Dag nr. 5 på fyldepinden....
Gaffa Brandt
4 år siden
Bliver jeg nogensinde god...
Jønsse
1 år, 8 måneder siden
Fra engelsk til dansk...
Kianna Kitte...
4 måneder, 23 dage siden
Hej dagbog, - jeg læste lige noget fra de rødes møde, - det fik mig til at finde den indre rapper frem..så skrev jeg et hurtigt rap, der hænger sammen og har en rød tråd..som rammer som en lige højre,- jeg har ellers altid fundet dem sympatisk, men på dette område, synes jeg ikke de er det.

efter det var der en pige der lige ringede til mig, - sønnen havde problemer med ipaden, og hvem kender man så lige, der altid er der, og altid er klar til at hjælpe..jo, ham der kenny, så er han sgu god nok at have i baghånden, - users. Ja, der er nok ikke nogen der forstår mig, når jeg kigger tilbage på en verden og tænker, "hey, hvad får jeg ud af det?" jeg har ikke brug for anerkendelse, jeg skriver det ikke med den grund, men for at du får et indblik i mit liv. -og hvorfor jeg tænker, fuck the world.

ligesom torsdag, - der var jeg pludselig også god nok, for en der ellers tit har brugt sin tid på at pisse mig ned af ryggen, for smilede at påstå, at det blot regnede. Hvad gjorde ham kenny så, jo..som altid smilte han og sagde, selvfølgelig vil jeg hjælpe..

jeg har sat lidt "em" over..jeg snakkede med en anden idag også, - jeg ved ikke hvorfor hun henvendte sig igen, - vores første samtale endte i mudderkast fra hende. nu "Em" med - "no love"

så ringede hun igen :) hjælp..ok, done..det virkede ;) Kennys it service..heh, and then i am alone again, - thats the life i am offered..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Rapperen er publiceret 12/05-2017 19:45 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.