6 år siden

Duften af Sigtuna

Haiku digte skrives i nut...
Syrene Hvid
5 år siden
bare træt...aldrig alene
Kenny Raun (...
10 år siden
god start på dagen
Jette Peters...
7 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
9 år siden
Det var pindsvinets hjem
Olivia Birch...
8 år siden
Den Mørke Tid
Fru Flohr
1 år, 3 måneder siden
Havørnen og Tigeren
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Min Far er død
Poul Brasch ...
10 år siden
Kender I det?
Hanna Fink (...
10 år siden
Dagen i dag er tiltaget m...
Hanna Fink (...
11 år siden
Endnu en - Kasper Lund
Kasper Lund ...
7 år siden
Dejlig påske og stæren fl...
Mikala Rosen...
15 år siden
Svampe
Halina Abram...
6 år siden
Ferieslut
Hanna Fink (...
9 år siden
Katten, sofaen og jeg
Carsten Cede...
8 år siden
Mange ting er sket siden sidst. vi havde en haveweekend tur med Sanne hvor vi så 3 åbne haver i Aalborg Eges Have, Livsnyderhaven og Idé haven. det var fantastiske haver hver for sig og ja bestemt ikke traditionelle så ikke mange m græs i nogle af haverne.

Så har min bil været i drillehumør med hjulstøj mm den har jo også kørt 350.000 km så måske er der ikke noget at sige til den forlanger lidt kærlighed, den har fået nye dæk hjullejer og kilerem så nu kører den igen som en drøm, jeg overvejer at pifte den lidt op med orange Hjulfælge, så må på kig efter lidt farvestrålende maling.

I ugen der er gået har vi haft Josva (ældste barnebarn 12 år) på besøg hans Lillebror Elias optræder jo i kbh i Cirkus Summarum DR, og så skete der jo ikke noget i Josvas liv så han var her nogle dage til gåture is og rockkoncert som min kæreste dog ikke klarede mange sekunder af.

Så fik jeg campingvognen hjem i lørdags, som altid hyggeligt at besøge Johannes på 86 naboen den er opstaldet ved, Johannes var dog ikke helt frisk, men vi fik en god snak om heste til fritid og arbejdsbrug som i Johannes's ungdom. Ja så kom det som et stort chok for mig at han trods han fysisk ikke er frisk døde natten til søndag. umiddelbart totalt uventet både for mig og familien.
Jeg er sikkert stadig ikke helt kommet mig over det Johannes der jo har passet markerne heromkring og ofte har fundet vej til en kop kaffe inden traktoren igen kalder med harve tromle og såmaskine, han vil blive savnet. midt i sorgen er jeg så stadig utrolig glad ved jeg nåede en sidste snak med ham og at jeg ikke her i ugen op til begravelsen skal bede pårørende om at køre traktor ud så jeg kan få fat i campingvognen.

Campingvognen skal jo bruges i uge 29 af Irene og Noa (barnebarn 8år)

I morgen får vi besøg af Job og Emil (børnebørn på 11 og 9 år) de kommer et par dage på ferie, det er så dejligt med nogen der kan sluge energien ud af deres mormor mens jeg er på arbejde.

Haven er superskøn i denne tid den stråler af roser og dufte overalt at hver gang man drejer næsen er der en ny duft i næsen, fantastisk ser det ud og hjørnet med Jasmin giver jo feritanker fra Sigtuna forstaden til Stokholm og "Tante grøn tante brun og tante lillas" hjemstavn hele byen var fyldt med Jasmin den sommer vi besøgte den.

God sommernat til jer alle
SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Duften af Sigtuna er publiceret 10/07-2017 23:09 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.