Oplæsning - Del 2
Syrene Hvid
2 år siden
Storskrald
Hanna Fink (...
3 år siden
11 dag på fyldepinden og ...
Gaffa Brandt
7 år siden
!tdnevmO
Camilla Rasm...
11 år siden
De fire vægge og pc'en.
Rudi Kouring...
4 år siden
Det vildeste liv
Christian Ba...
5 år siden
Uhm ... Efterårets kryb o...
Mikala Rosen...
7 år siden
Forsvundet novelle! Hvad ...
Bella Donals...
3 år siden
Jeg har skrevet en bog
Anastasia
2 år siden
Fuffy til 100-årsfødselsd...
Michala Esch...
10 år siden
Hej med jer,

Jeg har siddet og lavet et cover til min historie Hillcrest Hus. Og jeg er ret stolt af det. Jeg har nemlig ikke photoshop og jeg ved heller ikke hvordan man bruger photoshop, så jeg måtte være lidt kreativ og bruge tre forskellige online editorer for at nå resultatet. Det var ikke nemt kan jeg fortælle.

Her er det så: http://cubeupload.com/im/KiannaKitter/BookCover.png :)

Jeg tror måske at jeg rent faktisk vil få dette værk printet til en rigtig bog når redigeringen er klaret og den er parat. Altså, bare et enkelt eksemplar til mig selv. Det er en af de specielle ting, der ville være virkelig cool at eje.

Også selv om historien måske ikke er fejlfri. Den behøver ikke være perfekt, den behøver bare at...være, du ved. For nu. Jeg har ikke stillet så mange krav, har ganske enkelt ladet ordene flyde. Projektet har jo i bund og grund ikke været andet end en slags træning, så jeg kan finde tilbage til min danske rille.

Egentlig vil jeg bare gerne bevise overfor mig selv, at jeg godt KAN være forfatter. Og derfor ville det være rart at få noget ud af alt det skrive arbejde, som jeg kan se og lugte...føle i min hånd. Selv hvis det i grunden ikke er andet en en svag fysisk repræsentation af en urealistisk drøm, som ikke helt er opnået endnu og som sikkert aldrig bliver det. Så naiv er jeg heller ikke.

Kort sagt; jeg vil have den her bog så den kan minde mig om, at jeg rent faktisk KAN fuldføre noget hver gang jeg kigger på den - uanset om det "noget" er et mesterværk eller ej. Det tror jeg vil inspirere mig i fremtiden.

Vær hilset,
Kianna

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Book cover... er publiceret 26/07-2017 06:16 af Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.