Omkring hæmninger, frække hunde og serie nørderi.

sulten
Sunstar31
5 år siden
håb
Halina Abram...
2 år siden
Merhaba, online-ulve
Camilla Rasm...
5 år siden
Haiku digte skrives i nut...
Syrene Hvid
1 år, 9 måneder siden
Græsken
Halina Abram...
2 år siden
Verdens smukkeste foto
Ace Burridge...
7 år siden
Kære natbog (X)
Olivia Birch...
5 år siden
Jeg hader - Kasper Lund.
Kasper Lund ...
3 år siden
Stormen Ingolf og min irr...
Michael Nevs...
2 år siden
Lidt kulturel har man vel...
Kianna Kitte...
2 år siden
Slot, strand sol, skoldni...
Michala Esch...
11 år siden
Anata wa okotta? -Are you...
Julie Vester...
6 år siden
Lidt om livet.
Hanna Fink (...
3 år siden
Skorpioner
Tine Sønder ...
7 år siden
Pandekagekomfur
Peter
7 år siden
Klar til fest med regnbue...
Kianna Kitte...
2 år siden
Lidt af hvert...
Kianna Kitte...
2 år siden
Kindfede og røvfuld!
Racuelle Hei...
5 år siden
feber
Kenny Raun (...
5 år siden
Hej med jer,

Jeg var oppe til klokken 3.30 i nat og se 18 episoder af Glee i træk sammen med en ven. Jeg har det komplette bokssæt med alle 6 sæsoner, fordi musicals bare styrer og jeg elsker at synge med. Mere eller mindre falsk. Hehe. Det rører mig ikke.

Jeg har altid været af den opfattelse at det er med sang, som det er med dans; det er komplet ligegyldigt hvordan man ser ud eller lyder, det handler bare om at have det sjovt. Jeg har aldrig forstået det tabu der er her i samfundet med hensyn til at synge eller danse dårligt. Det er noget de fleste mennesker skal drikke sig mod til før de gør. Det er sgu da trist, synes i ikke?

Altså...og hvad så hvis man ligner en orangutang på speed på et dansegulv (ligesom jeg gør) eller lyder værre end selv de værste American Idol auditions når man synger? Hvad er problemet? Hvorfor er det så skide pinligt? Det er de færreste af os der er blevet belønnet med lige de to særlige talenter, det er jo bare hvad det er. Accepter det. Hvorfor alle de hæmninger?

Jeg synes personligt det er så forfriskende når man er på karaoke bar og der er en person der stiller sig på scenen, som synger helt af helvedes til og stadig giver den gas som om de er Lady Gaga. Det er min erfaring at jeg heller ikke er alene om at synes det. Det kan jeg da se på folks ansigter. Hvis du beslutter dig for at gøre sådan noget foran et publikum, på trods af at du absolut intet sang talent har...så, just own it - gå hele vejen. Hvis du gør det, så vil de fleste af os tænke: "Du er fandme sej nok." Det giver respekt.

Men jeg kom ud på et sidespor. Glee, igår. Min ven havde aldrig set det men ville gerne, så vi kværnede næsten hele 1 sæson i et hug. Så de første 4 episoder på et tidligere tidspunkt og brugte så weekenden på maraton, fordi det ligesom er det weekenderne er skabt til. Men damn...18 episoder af 45 minutter...det er altså 810 minutter i alt, hvilket er 13 en halv time i træk.

Min hjerne er stegt. Jeg har stadig omkring 3000 sange fanget i mit hoved idag. Men nu kan vi da snart komme igang med sæson 2, som er min favorit sæson, fordi...Klaine. Elsker fandme de to knægte sammen. Så meget at jeg laver fan videoer med dem. Her er et eksempel: https://youtu.be/uBVLbC-55jQ - forfatterskab er ikke det eneste kreative felt jeg befinder mig i.

Min hund dog, den lille lort. Min ven og jeg sidder igår og er lige midt i en episode og så kommer han løbende ind i stuen, ja nærmest valser ind som om han er stolt eller noget. Med et brugt BIND i munden. Min ven var flad af grin. Jeg var mere eller mindre halvt ydmyget og halvt underholdt. Han har lige så stille fisket det op af skraldespanden uden vi har opdaget noget.

Åh gudfader bevares, de kære dyr. I det mindste var det mit "sidste dags" bind han fik fat i, så det var næsten tomt. Hvilket gjorde det lidt mindre klamt. Men alligevel. Stop dig selv, hund. I hvert fald når mor har gæster.

Vær hilset,
Kianna

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Omkring hæmninger, frække hunde og serie nørderi. er publiceret 30/07-2017 16:25 af Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.