En undskyldning til alle på Fyldepennen...

En lørdag.
Michala Esch...
11 år siden
Fødselsdagsgave
Hanna Fink (...
1 år, 3 måneder siden
At klone sit dyr...
Kianna Kitte...
2 år siden
bare træt...aldrig alene
Kenny Raun (...
7 år siden
Boxning
Ida Hansen (...
2 år siden
En aften med oplæsning, v...
Olivia Birch...
5 år siden
Klar til fest med regnbue...
Kianna Kitte...
2 år siden
Bogfinke
Peter
5 år siden
Desværre.....
Halina Abram...
2 år siden
Social Media Illusionen.....
Kianna Kitte...
3 år siden
Nyt år
Martin Micha...
7 måneder siden
Skulpturer blev færdige
Poul Brasch ...
8 år siden
Det her er ikke mit land
Olivia Birch...
5 år siden
Hej med jer,

Well. Der er sgu ikke rigtig nogen anden måde at gribe det her an på, end bare at bide i det sure æble og indrømme: "I fucked up." Når jeg laver en fejl, så tager jeg også ansvar for den og jeg skylder jer som det mindste en undskyldning og forklaring.

Tidligere idag postede jeg et digt kaldet "At Blive Menneske."

En anden bruger gjorde mig så opmærksom på, at det ikke var mit, men skrevet af en anden ved navn Grethe Risbjerg Thomsen. Jeg bad hende sende et link, da jeg oprigtig var i tvivl om hvorvidt hun havde ret. Lige umiddelbart da jeg lavede en google søgning kunne jeg nemlig ikke finde noget digt med det navn, kun en bog. Men efter lidt mere research, så fandt jeg det gemt væk i internettets mørke kroge. Og shit. Det er jo bare super pinligt, men hvor er jeg glad for hun kaldte mig ud for det. Selvfølgelig hverken skal jeg eller vil jeg havde værker oppe her, som ikke er mine. At plagiere er sgu det værste man kan gøre. Og det var bestemt ikke med vilje.

Jeg indrømmer, at jeg virkelig fik trådt i spinaten her. Sagen er den at jeg fandt det digt i en gammel digt bog jeg brugte for mere end 10 år siden og jeg gik bare ud fra, at det var et af mine. Jeg kan altså ikke huske alt hvad jeg har skrevet igennem tiden og slet ikke ting, der går så lang tid tilbage.

Jeg ved ikke hvor jeg er faldet over det digt engang, men det er åbenbart endt det forkerte sted og det beklager jeg. Det er naturligvis også slettet nu.

Jeg vil nu går alle de papirer igennem med digte jeg har liggende i den bog og virkelig undersøge til bunds hvad der er mit og hvad der eventuelt ikke er. For når ET "forkert" digt kan ende i den, så er der måske flere der er blevet forvekslede og jeg ville simpelthen synke i jorden af pinlighed, hvis det her skete igen. Det MÅ simpelthen ikke ske igen. Og det vil det heller ikke.

Anyway, tak til MollyTrine for at kaste lys over misforståelsen. Og jeg håber virkelig ikke, at det her kommer til at have betydning for min troværdighed i fremtiden. Jeg sværger, det var ikke en bevidst handling.

Vær hilset,
Kianna

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget En undskyldning til alle på Fyldepennen... er publiceret 07/08-2017 23:59 af Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.