Jehovas Vidner = påtrængende.

Hvor blev mit af?
roed
6 år siden
Morgenstemning og ord
Kathi12
5 år siden
En slange i huset
Anastasia
7 år siden
Drømme om kærlighed
Ace Burridge...
6 år siden
Gamle skole
Nikitaolsen1
4 år siden
Mit sidste farvel til mor
Jønsse
3 år siden
Eksploderet spejlæg og 5 ...
Racuelle Hei...
11 måneder, 4 dage siden
Idag blev min niece døbt....
Kianna Kitte...
1 år, 7 måneder siden
skulderklap
Jette Peters...
3 år siden
Stil, grill og musik
Martin Micha...
2 måneder, 24 dage siden
Misforstå mig ret:
Christian Ba...
5 år siden
Nede på point
Olivia Birch...
4 år siden
Ballade med drillenissen
Carsten Cede...
5 år siden
Life could be simple...
Michala Esch...
2 år siden
Nu er vi snart færdige
Ragnhild Bac...
5 år siden
Gennemskuet
Ida Hansen (...
1 år, 4 måneder siden
Tudefjæset - Kasper Lund
Kasper Lund ...
3 år siden
Tillykke til mig...
Poul Brasch ...
5 år siden
Et visit til Danmark's St...
Kianna Kitte...
1 år, 6 måneder siden
Hvordan?
Halina Abram...
2 år siden
Alice, we are not in Wond...
Tine Sønder ...
7 år siden
Hej med jer,

Jeg fik besøg af Jehovas Vidner for nogle dage siden. Og jeg kom sådan til at tænke på sidste gang de var her, hvor jeg havde et helt skaldet hoved.

Jeg shaver som regel mit hår om sommeren og lige pt er det da heller ikke længere end et par centimeter.

Nu tænker jeg så, at jeg måske ikke skulle have ventet med at shave det, for så ville dette besøg sikkert været gået lige så nemt som sidst.

*flashback*

JV banker på og jeg åbner døren.

Mig: "Hej?"
Ham: *stilhed, stirrer på mit skaldede hoved*
Mig: *løfter øjenbrynet ala "Can I help you?"*
Ham: "Øhm...vi har denne her... *stikker vagttårnet frem*...måske du kunne...kigge på den?"
Mig: Okay, tak... *tager den, selv om jeg ved den ender i skraldespanden*
Ham: "Farvel."
Mig: "Hej hej."

Jeg lukker døren og overvejer kort at bruge deres vagttårn som bund i kattebakken, men det fortjener katten altså ikke. Stakkels mis.

*end flashback*

Det var kort sagt et forbløffende kort besøg dengang. Normalt bliver jeg snakket øret af om Gud og Jehova og hvordan alle synderne brænder i helvedet og hvorfor jeg burde finde fornuften og komme over til deres tro.

Okay, så det er ikke præcis det de siger, jeg parafraser, men det er bestemt det de MENER. Don't fool yourselves. Hvis de kunne ville de tvinge det nedover hovederne på os. Og det gælder de fleste religioner, ikke kun Jehovas Vidner.

Og jeg er simpelthen for venlig til bare at gøre det som jeg har allermest lyst til. Hvilket er at smække døren lige i fjæset på dem. Så jeg står bare der og nikker og smiler og lader som om jeg lytter, mens jeg i al hemmelighed fantaserer om at skubbe dem ned af trappen. Noget jeg var nødsaget til at gøre her igen, da jeg uheldigvis har hår på hovedet i øjeblikket.

Det må der måske snart gøres noget ved. I rock the bald look. Og skaldede isser lader til at skræmme de religiøse fanatikere væk - sikkert fordi jeg ser super gay ud med det. Hvilket er et meget stort plus i min bog.

Ej, jeg hader bare virkelig når folk opsøger mig uopfordret med deres religion, hvis jeg havde lyst til at skifte tro (ikke at jeg har nogen, jeg er Ateist og ja, jeg er også udmeldt af folkekirken, ikke om jeg vil betale til det lort), så kom jeg jo nok til dem. Der er ingen grund til at pådutte alle os andre deres tro. Det er kort sagt pisse irriterende. Og jeg finder det også en anelse provokerende, for at være helt ærlig. Så la' dog vær. For helvede. Suk.

Og så er det lige Jehovas Vidner. Ugh. Gik i skole med en der var det. Christel hed hun. Måtte ikke en skid og hvis hun forlod troen, så ville hun blive frosset ude. Det er en tro styret af frygt. Den holder folk i troen, fordi de er bange for at miste hele deres familie i processen, hvis de forlader den.

Hvordan er det et valg? Religion burde være et personligt valg, ikke noget din familie dikterer, hvorefter de truer med at vende ryggen til dig, hvis du vover at tro på noget andet. Det er sgu da noget værre svineri i min mening.

Og nu lyder jeg sikkert total anti-religion, men sådan er det ikke. Kort og godt kan folk tro på det de vil, men prøv ikke at omvende mig eller slå mig ihjel i din religions navn, please. Det er sådan set alt hvad jeg beder om ;)

Vær hilset,
Kianna

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Jehovas Vidner = påtrængende. er publiceret 10/08-2017 01:45 af Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.