Jehovas Vidner = påtrængende.

Min novelle er blevet køb...
Kianna Kitte...
2 år siden
Pause
Hanna Fink (...
6 år siden
de sidste 2
Kenny Raun (...
7 år siden
Nye chili
Kenny Raun (...
6 år siden
Vi har fået altaner i vor...
Ruth Christe...
4 år siden
Kafferumlen - Kasper Lund
Kasper Lund ...
4 år siden
Hey now, hey now, don't d...
Camilla Rasm...
4 år siden
Jeg shavede mine øjenbryn...
Kianna Kitte...
2 år siden
Flot fyr.
Ruth Christe...
4 år siden
Lodret vask med rivejern
Victoria Wan...
5 år siden
Fortiden er hård.
storm89
11 måneder, 15 dage siden
starten på noget.
Liza Abildsk...
6 år siden
Undervisning
Hanna Fink (...
7 år siden
More wants more
Tine Sønder ...
8 år siden
Selvdestruerende selvreal...
Kasper Lund ...
4 år siden
Forfald
Hanna Fink (...
7 år siden
Hvor skal vi hen?
Liza Abildsk...
6 år siden
Dumme udtalelser og træls...
Racuelle Hei...
2 år siden
Bornholm2
Michala Esch...
12 år siden
Spaden, og Distortion - K...
Kasper Lund ...
4 år siden
Førtidspensionist VS Samf...
Kianna Kitte...
1 år, 7 måneder siden
Hej med jer,

Jeg fik besøg af Jehovas Vidner for nogle dage siden. Og jeg kom sådan til at tænke på sidste gang de var her, hvor jeg havde et helt skaldet hoved.

Jeg shaver som regel mit hår om sommeren og lige pt er det da heller ikke længere end et par centimeter.

Nu tænker jeg så, at jeg måske ikke skulle have ventet med at shave det, for så ville dette besøg sikkert været gået lige så nemt som sidst.

*flashback*

JV banker på og jeg åbner døren.

Mig: "Hej?"
Ham: *stilhed, stirrer på mit skaldede hoved*
Mig: *løfter øjenbrynet ala "Can I help you?"*
Ham: "Øhm...vi har denne her... *stikker vagttårnet frem*...måske du kunne...kigge på den?"
Mig: Okay, tak... *tager den, selv om jeg ved den ender i skraldespanden*
Ham: "Farvel."
Mig: "Hej hej."

Jeg lukker døren og overvejer kort at bruge deres vagttårn som bund i kattebakken, men det fortjener katten altså ikke. Stakkels mis.

*end flashback*

Det var kort sagt et forbløffende kort besøg dengang. Normalt bliver jeg snakket øret af om Gud og Jehova og hvordan alle synderne brænder i helvedet og hvorfor jeg burde finde fornuften og komme over til deres tro.

Okay, så det er ikke præcis det de siger, jeg parafraser, men det er bestemt det de MENER. Don't fool yourselves. Hvis de kunne ville de tvinge det nedover hovederne på os. Og det gælder de fleste religioner, ikke kun Jehovas Vidner.

Og jeg er simpelthen for venlig til bare at gøre det som jeg har allermest lyst til. Hvilket er at smække døren lige i fjæset på dem. Så jeg står bare der og nikker og smiler og lader som om jeg lytter, mens jeg i al hemmelighed fantaserer om at skubbe dem ned af trappen. Noget jeg var nødsaget til at gøre her igen, da jeg uheldigvis har hår på hovedet i øjeblikket.

Det må der måske snart gøres noget ved. I rock the bald look. Og skaldede isser lader til at skræmme de religiøse fanatikere væk - sikkert fordi jeg ser super gay ud med det. Hvilket er et meget stort plus i min bog.

Ej, jeg hader bare virkelig når folk opsøger mig uopfordret med deres religion, hvis jeg havde lyst til at skifte tro (ikke at jeg har nogen, jeg er Ateist og ja, jeg er også udmeldt af folkekirken, ikke om jeg vil betale til det lort), så kom jeg jo nok til dem. Der er ingen grund til at pådutte alle os andre deres tro. Det er kort sagt pisse irriterende. Og jeg finder det også en anelse provokerende, for at være helt ærlig. Så la' dog vær. For helvede. Suk.

Og så er det lige Jehovas Vidner. Ugh. Gik i skole med en der var det. Christel hed hun. Måtte ikke en skid og hvis hun forlod troen, så ville hun blive frosset ude. Det er en tro styret af frygt. Den holder folk i troen, fordi de er bange for at miste hele deres familie i processen, hvis de forlader den.

Hvordan er det et valg? Religion burde være et personligt valg, ikke noget din familie dikterer, hvorefter de truer med at vende ryggen til dig, hvis du vover at tro på noget andet. Det er sgu da noget værre svineri i min mening.

Og nu lyder jeg sikkert total anti-religion, men sådan er det ikke. Kort og godt kan folk tro på det de vil, men prøv ikke at omvende mig eller slå mig ihjel i din religions navn, please. Det er sådan set alt hvad jeg beder om ;)

Vær hilset,
Kianna

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Jehovas Vidner = påtrængende. er publiceret 10/08-2017 01:45 af Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.