Træt af ustyrlige køtere....

Gode karakterer og en for...
Camilla Ahle...
3 måneder, 4 dage siden
Pandekagekomfur
Peter
5 år siden
Den skjulte mening.
Liza Abildsk...
4 år siden
Kontakt med eks'en...
Kianna Kitte...
1 år, 1 måned siden
Så mange startsteder...
George Smile...
4 år siden
Yoga
Ida Hansen (...
2 år siden
13/07/2016: UFO
Cecilie Revs...
2 år siden
den første dag år 2013
bondeven
6 år siden
Begrav et sædekorn
Camilla Rasm...
4 år siden
Da Mikkel på en måde fik ...
Olivia Birch...
3 år siden
Oplæsning - Del 2
Syrene Hvid
1 år, 6 måneder siden
Fucking nympho - Kasper L...
Kasper Lund ...
2 år siden
I aften står den på sværd...
Carsten Cede...
4 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
2 år siden
23 år - derfor naiv - Kas...
Kasper Lund ...
2 år siden
Jeg kunne også bare finde...
Kasper Lund ...
3 år siden
Små og store fremskridt p...
Michala Esch...
1 år, 2 måneder siden
Forandring
Hanna Fink (...
3 år siden
Det var pindsvinets hjem
Olivia Birch...
3 år siden
Selektiv skriveblokering
Olivia Birch...
4 år siden
Så her er jeg.......
Anonymusmama
1 år, 4 måneder siden
Bare endnu en torsdag
Barepernille
4 år siden
Hej med jer,

Der bor en familie i området, der har en hønsehund som de bare lader løbe løs. Og her mener jeg altså fuldstændig løs, som i "Vi behøver ikke se hvor den løber, vi har jo en lille fløjte, så vi kan kalde på den og så kommer den før eller siden. Hakuna Matata."

Problemet er bare, at mens de går på stien så render den lorte hund rundt nede i parken mere end 100 m væk fra dem og lige op i fjæset på alle andre hunde, uanset om de vil hilse på den eller ej. Den første gang det skete med Spooky snakkede jeg med dem om det, at det nok var bedst at holde den i snor og de sagde, at den ikke gjorde noget, ergo behøvede den ikke være i snor. Så egoistisk tankegang og ehhhh, wrong! Bare fordi deres er venlig, så betyder det jo ikke andre hunde er det. Sorry, but your argument is invalid!

Derudover så er det sgu da normalt, at man holder sin hund til sig selv, så den ikke generer andre mennesker. Har set den løbe hen til folk, der solbader og nogle af dem bliver altså forskrækkede. Det er da logik for burhøns og normal respektfuld betænksomhed, er det ikke? Man tager sgu da hensyn! Men nej, ikke dem for de er åbenbart hævet over alle sociale regler.

Og igår skete det så igen. Kommer gående med Spooky i snor, da jeg pludselig ser hønsehunden komme farende ud fra en busk og lige imod os med fuld fart. Spooky ser den og går naturligvis i panik, han prøver at stikke af, mens jeg prøver at samle ham op før den når os, hvilket resulterer i, at jeg glider på det våde græs og falder lige på venstre lår, av for satan.

Og samtidig får jeg ødelagt mine jeans med græspletter. Tak for det, siger jeg bare. Nye bukser jeg næsten lige har fået af min veninde. Røvhuller, altså.

Det gjorde så ondt, at jeg bogstaveligt talt var lammet fra hoften ned i omkring 20 sekunder, hvor jeg slet ikke kunne bevæge mig. Heldigvis når jeg at få rejst mig og samlet ham op lige før den er over ham, men Spooky går helt amok i mine arme og hønsehunden fatter ikke en skid, bliver bare ved med at cirkle omkring os. Alt imens kan jeg høre familien fnise oppe fra stien, fuldstændig uopmærksomme på hvor deres hund er og hvad den laver.

Hvordan kan man være så ligeglad? Ikke engang min hunds gøen alamerer dem om, at der måske er ballade. Så de kommer ikke og får styr på den, hvilket efterlader mig med ansvaret for at få den væk fra os. Så jeg råber af den og stiller mig op på en bænk, så den ikke kan hoppe op og nå Spooky.

Jeg prøver at sparke lidt ud efter den, sørger dog for ikke rent faktisk at ramme den, for det kan jeg heller ikke få mig selv til. Den er jo ikke aggressiv, bare legesyg og tilsyneladende helt blank når det kommer til andre hundes signaler. Efter et stykke tid løber den så væk, for bare at komme tilbage til os flere gange og det er sådan en nederen oplevelse. Det er sgu ikke sjovt at lufte sin hund, når andre hundeejere i den grad skider på en og bare lader deres dyr gøre hvad det passer den. Hvad fanden er det for noget!?

Bliver sur og er ellers så afslappet. At lufte hund burde være afstressende, men nu giver det stress i stedet. Fordi det fandme snart mere er reglen end undtagelsen, at folk overhovedet ikke kan styre deres forbandede køtere.

Og en ting er, at det er mig det går udover, jeg kan klare det. Men jeg ser mange ældre damer gå med deres små hunde i området og hvis de tager et fald som jeg gjorde, så kan de jo risikere at brække hoften. Det er ikke okay.

Vær hilset,
Kianna

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Træt af ustyrlige køtere.... er publiceret 13/08-2017 12:38 af Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.