Kreativ Blokering og Autistiske Issues.

Slush ice til en hund
Regitze Møbi...
5 år siden
Juletid
Gittepigen
6 år siden
Eksamensangst og mit nyes...
Merida Dunbr...
8 måneder, 12 dage siden
Når fortiden hjemsøger......
Kianna Kitte...
2 år siden
Min mentale matrix martre...
Freema
1 år, 8 måneder siden
...Og blodet flød.
Kianna Kitte...
2 år siden
De ligger der.
Ruth Christe...
3 år siden
sofaen eller.......
Hanna Fink (...
6 år siden
Forvirret.
Line Ley Jen...
5 år siden
30 sekunder mellem liv og...
Ida Hansen (...
2 år siden
Idag blev min niece døbt....
Kianna Kitte...
1 år, 5 måneder siden
Hr Solsort
Peter
3 år siden
Jeg skal møde Darren Cris...
Kianna Kitte...
1 år, 5 måneder siden
At se tilbage
Simone Krist...
4 år siden
En enlig på besøg i julen...
Ace Burridge...
6 år siden
Glansbilledemennesker - K...
Kasper Lund ...
3 år siden
Fra en kasse til skjerme
Halina Abram...
2 år siden
Roligt forelsket..
Sophie Hatte...
6 år siden
Hej med jer,

Jeg har haft nogle blokeringer den sidste uges tid, der gjorde at jeg ikke fik gjort så meget ved min bog Hillcrest Hus. Jeg kunne bare ikke få kapitel 5 til at svinge ordentligt, men fik endelig skovlen under det idag og har lige delt det og tjekket det igennem for fejl. Håber jeg fangede de fleste.

Ikke, at jeg regner med at særlig mange læser det. Det er nogle ret store kapitler og ikke som de små tekst bidder, som de fleste deler herinde.

Jeg forstår fuldt ud hvis i ikke har tålmodigheden. Eller hvis det bare ikke er jeres genre. Eller hvis i synes det er noget værre bras, hvilket jeg jo så også bare må acceptere. Der er ikke så meget at gøre ved den slags. Jeg skriver som jeg nu engang skriver. Vi har vel alle vores egen unikke skrive-stil.

Jeg synes godt nok jeg er i et lidt opgivende humør. Måske er jeg bare generelt udmattet. Jeg fandt jo en måde at tage til Priden på i lørdags alligevel og jeg tror ikke helt jeg har ladet mit mentale batteri op igen fra den weekend endnu. Nogle gange er det hårdt at være autistisk og samtidig føre en normalt social tilværelse. Jeg presser nok mig selv en anelse for meget af og til. Jeg vil jo bare så gerne kunne det alle andre kan, selv om jeg godt ved at jeg har begrænsninger de fleste ikke har. Og at de ikke bør ignoreres, da det ikke er sundt. Jeg gør det bare alligevel og det her er så straffen.

Det kommer sgu nok til at tage mig resten af ugen at komme ovenpå igen.

Men jeg fortryder intet for det var en fantastisk dag med skønne mennesker. Mit outfit rocked: https://cubeupload.com/im/KiannaKitter/Prideoutfit.jpg - og jeg blev skudt til 25 år. Det er ret godt klaret eftersom jeg er 34. Så jeg ser næsten 10 år yngre ud end jeg er. Ja ja, man er vel en smule forfængelig.

Hvad der er endnu bedre, ingen kunne mærke på mig, at jeg fejlede noget. Det tager jeg altid som en stor sejr. Når jeg kan være en kamæleon og passe ind med de normale mennesker, selv om jeg er alt andet end normal.

Jeg kan skjule mit handicap nu, hvis jeg ønsker det. I aner simpelthen ikke hvor mange års træning det har taget. Eller hvilken lettelse det er. Jeg ved mange Aspies aldrig lærer det, men jeg er intet hvis ikke stædig, så jeg har observeret menneskelig kommunikation og kropsprog, suget alting til mig og øvet mig indtil jeg kunne mimikke det. Øjenkontakten svigter dog endnu fra tid til anden, jeg er stadig meget flakkende i blikket, men jeg arbejder på det. Det er bare skide svært, for øjne er uhyggelige. Bed mig ikke om at forklare hvorfor, jeg aner det ikke. Jeg ved bare, at sådan er det for alle autister. Der findes næsten ikke noget mere ubehageligt for os end øjenkontakt.

Anyway, må hellere komme i seng, klokken er næsten 4 om morgenen, yikes.

Vær hilset,
Kianna

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Kreativ Blokering og Autistiske Issues. er publiceret 22/08-2017 03:30 af Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.