Kreativ Blokering og Autistiske Issues.

Spand med sand, der skal ...
Michala Esch...
2 år siden
Barndomsdrømme - Kasper L...
Kasper Lund ...
4 år siden
Bornholm 3
Michala Esch...
12 år siden
Jeg googler
Tine Sønder ...
7 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
6 år siden
Er der en mening?
Jønsse
4 år siden
Min novelle er blevet køb...
Kianna Kitte...
2 år siden
Clairvoyant Medie
Sylvia Ebbes...
6 år siden
Resume af projekt SØNDAGS...
Martin Micha...
11 måneder, 23 dage siden
Jeg stemmer ikke...
Kianna Kitte...
2 år siden
Nul
Ansu Orheim ...
28 dage siden
Once upon a time
Morten Aske ...
7 år siden
Brakvand
Marie Martin...
6 år siden
Byerne
Tine Sønder ...
7 år siden
Kommunikation!
Racuelle Hei...
5 år siden
Dagen jeg gav op
ToreB
3 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
7 år siden
De første dage
Michala Esch...
10 år siden
Hej med jer,

Jeg har haft nogle blokeringer den sidste uges tid, der gjorde at jeg ikke fik gjort så meget ved min bog Hillcrest Hus. Jeg kunne bare ikke få kapitel 5 til at svinge ordentligt, men fik endelig skovlen under det idag og har lige delt det og tjekket det igennem for fejl. Håber jeg fangede de fleste.

Ikke, at jeg regner med at særlig mange læser det. Det er nogle ret store kapitler og ikke som de små tekst bidder, som de fleste deler herinde.

Jeg forstår fuldt ud hvis i ikke har tålmodigheden. Eller hvis det bare ikke er jeres genre. Eller hvis i synes det er noget værre bras, hvilket jeg jo så også bare må acceptere. Der er ikke så meget at gøre ved den slags. Jeg skriver som jeg nu engang skriver. Vi har vel alle vores egen unikke skrive-stil.

Jeg synes godt nok jeg er i et lidt opgivende humør. Måske er jeg bare generelt udmattet. Jeg fandt jo en måde at tage til Priden på i lørdags alligevel og jeg tror ikke helt jeg har ladet mit mentale batteri op igen fra den weekend endnu. Nogle gange er det hårdt at være autistisk og samtidig føre en normalt social tilværelse. Jeg presser nok mig selv en anelse for meget af og til. Jeg vil jo bare så gerne kunne det alle andre kan, selv om jeg godt ved at jeg har begrænsninger de fleste ikke har. Og at de ikke bør ignoreres, da det ikke er sundt. Jeg gør det bare alligevel og det her er så straffen.

Det kommer sgu nok til at tage mig resten af ugen at komme ovenpå igen.

Men jeg fortryder intet for det var en fantastisk dag med skønne mennesker. Mit outfit rocked: https://cubeupload.com/im/KiannaKitter/Prideoutfit.jpg - og jeg blev skudt til 25 år. Det er ret godt klaret eftersom jeg er 34. Så jeg ser næsten 10 år yngre ud end jeg er. Ja ja, man er vel en smule forfængelig.

Hvad der er endnu bedre, ingen kunne mærke på mig, at jeg fejlede noget. Det tager jeg altid som en stor sejr. Når jeg kan være en kamæleon og passe ind med de normale mennesker, selv om jeg er alt andet end normal.

Jeg kan skjule mit handicap nu, hvis jeg ønsker det. I aner simpelthen ikke hvor mange års træning det har taget. Eller hvilken lettelse det er. Jeg ved mange Aspies aldrig lærer det, men jeg er intet hvis ikke stædig, så jeg har observeret menneskelig kommunikation og kropsprog, suget alting til mig og øvet mig indtil jeg kunne mimikke det. Øjenkontakten svigter dog endnu fra tid til anden, jeg er stadig meget flakkende i blikket, men jeg arbejder på det. Det er bare skide svært, for øjne er uhyggelige. Bed mig ikke om at forklare hvorfor, jeg aner det ikke. Jeg ved bare, at sådan er det for alle autister. Der findes næsten ikke noget mere ubehageligt for os end øjenkontakt.

Anyway, må hellere komme i seng, klokken er næsten 4 om morgenen, yikes.

Vær hilset,
Kianna

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Kreativ Blokering og Autistiske Issues. er publiceret 22/08-2017 03:30 af Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.