11.09.2016
Marianne Mar...
4 år siden
Pigsen
Poul Brasch ...
7 år siden
Jeg har en plan
Halina Abram...
3 år siden
ægte skriveglæde
Jette Peters...
4 år siden
Lodret vask med rivejern
Victoria Wan...
5 år siden
Læring og andre samfundsn...
Ole Vind Raa...
7 år siden
Grimmeste pige i verden.....
Kianna Kitte...
3 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
4 år siden
Transpsarante mennesker -...
Kasper Lund ...
4 år siden
Tilrettet sofabord
Peter
6 år siden
Jeg skal have en lille pr...
SoffiG
7 år siden
Påske
Hanna Fink (...
6 år siden
Kære natbog (XIV) - fande...
Olivia Birch...
5 år siden
Så har jeg fået forfatter...
Kianna Kitte...
3 år siden
And they say, the worst ...
Julie Vester...
7 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
4 år siden
Beskæring af roser
Hanna Fink (...
8 år siden
At hjælpe andre...
Kianna Kitte...
3 år siden
En lørdag.
Michala Esch...
12 år siden
Hej med jer,

Så jeg tog et bad forleden. Og det viser sig, jeg sandsynligvis ikke bør begynde at se nye sci-fi serier i badekarret, eftersom min tvangsprægede "skal se mere" mentalitet sættes i overdrive, når jeg hallucinerer fra varme og komfort i en varm, hyggelig vand-onesie. Men ud af badet kom jeg da. Frisk kogt.

Og kender du følelsen, når du træder ud af badekarret og du føler dig lidt svag og svimmel og du tænker; "Åh Gud, skal jeg dø? Hvad er der galt med mig? Er det kræft? Er det ebola? Var den gamle burrito jeg spiste efter midnat i går, fra køleskabet der måske har lugtet lidt sjovt, men når den blev opvarmet indtil bunden blev brændt var den alligevel okay, nu en god ide?"

Hvorefter du spekulerer på, om det at du spiste efter midnat er problemet.

Du tænker; "Måske jeg er en af disse yndige gremlin skabninger og nu er jeg ved at føde små mærkelige fremmede blob vækster, der ligner en slags syg hval snot?" Men så kommer du i tanke om; "Åh ja, jeg var i badekarret i 4 timer og så en "Falling Skies" maraton og jeg kan jo godt lide at koge mig i badekarret, og det er helt normalt at føle sig lidt svag efter 4 timers kog," så du stopper med at bekymre dig. For det er jo slet ikke sært...eller noget.

På samme tidspunkt falder du om på gulvet og dit liv passerer revy.

Du husker alle de geniale opfindelser, du fik som barn, og hvordan alle troede du var et slags geni og hvordan du byggede et raket skib til månen og en robot, der lignede din mor på en prik. Og derefter voksede du op og blev en slags excentriker milliardær og stjal malerier for sjov og tog ud med dejlige babes på din yacht, alt imens de berømte stjålne malerier var hemmeligt forklædt som falske vinduer i din yacht's badeværelse.

Og du tænker, at selvom du dør nu har du i det mindste levet stort. Go you!

Men derefter åbner du øjnene og du kommer i tanke om; "Oh shit, det er ikke mit liv. Det er bare en slags underlig Jimmy Neutron/Thomas Crown Affair illusion," som gør at du føler dig virkelig depri over at dit livs største resultat var den 1 plads du vandt engang i en danse konkurrence med din far.

Så du er allerede deprimeret/nøgen på gulvet og baseret på hvordan din hund kigger på dig, som om du har mistet forstanden, begynder du at tro at du har sagt alt hvad du tænkte højt i et underligt bizart sprog, ikke ulig Klingon.

Du håber virkelig ingen kommer ind, kun for at se dig døende og nøgen på gulvet, mens du forsøger at kravle i seng, men er ude af stand til at flytte dine lemmer; fingrene laver bare små krabbe bevægelser i trægulvet, dine negle er nemlig så opløste fra det kogende badekar, at de blot skraber henover gulvet som bløde klude. Fordi det ville bare være så totalt ydmygende.

Du håber også inderligt, at du på en eller anden måde når op i sengen før du dør, så du vil nå at tørre i tide og ligsynsmanden ikke vil indse, at du rent faktisk døde af selv-kogning, fordi det ville igen være mega pinligt.

Jeg mener bare; forestil dig nekrologen ;)

Vær hilset,
Kianna

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget ...og så blev man kogt. er publiceret 25/08-2017 13:48 af Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.