Autisme-ekspert

1 ex er det værste, men 3...
Martin Micha...
4 år siden
Hvorfor er jeg så ensom?
Neola
3 år siden
Lana Del Rey
Christacia
11 år siden
Mænd der hader kvinder
Ansu Orheim ...
4 dage siden
Er du lesbisk
Jønsse
8 år siden
Eksamensangst og mit nyes...
Merida Dunbr...
5 år siden
Poetry slam
Martin Micha...
5 år siden
Dagen tiltaget med 3 time...
Hanna Fink (...
9 år siden
Forårsnadver til online-u...
Camilla Rasm...
9 år siden
Tankemylder og dagene der...
David Hansen...
1 måned, 8 dage siden
brænde
Peter
8 år siden
En lidt hård weekend, kry...
xangelx
7 år siden
Livet, døden og kærlighed...
Ace Burridge...
11 år siden
Kun ti dage til konfirmat...
Michala Esch...
6 år siden
No name girl
8 år siden
Jeg skal til jobsamtale på onsdag. Ingen ved at jeg søger væk altså på arbejdet. Jo mere jeg læser job-beskrivelsen jo mere vil jeg gerne have det her job. Det er på Center for autisme, og jeg ville skulle blive en slags ekspert indenfor autisme. Nu er jeg nervøs for at jeg er for hooked på jobbet og derfor virker for desperat. Jeg ville elske at kunne møde på arbejde på torsdag og sige op.
Min eneste erfaring med autisme er min datter men de sidste par år jeg har brugt fritiden på at læse om autisme, så jeg ved en del. Jeg vil gerne dele min viden med andre og være med til at medvirke at personer med diagnoser indenfor autisme spektrum får det bedre. Nu har jeg arbejdet med høretab i over 10 år, så jeg vil gerne noget andet og autisme er en del af min dagligdag alligevel. Jeg vil gerne tale om autisme og vil gerne lære mere for autisme går jo ikke væk. Min datter har sin diagnose nu og for evigt. Jeg ville blive en bedre mor, hvis jeg fik den stilling. Der er så meget som ville blive bedre. Jeg aner ikke hvem jeg er oppe i mod. Måske har en af de andre ansøgere brugt hele sin karriere på autisme, og jeg er bare kaldt ind som fyld.

Faktisk havde jeg slet ikke overvejet, at jeg ville blive kaldt til samtale på det her job. Der er jo milevidt fra høretab til autisme. Selvfølgelig møder jeg børn og unge med autisme og høretab, men så har det jo været høretabet jeg tog mig af, og autismen måtte andre hjælpe med. Selvfølgelig har jeg behandlet disse børn og unge anderledes, fordi de havde autisme. Den gang for 100år siden hvor jeg arbejdede i PPR endte jeg også med at stå for autismeskolen i den kommune jeg arbejdede i fordi de mente jeg ville være god til disse slags børn og unge. Det er noget med min rolige udstråling og tålmodige sjæl. Jeg var der kun i 8 måneder men ja jeg havde en god kontakt med de børn og unge. Så helt ude i hampen er det altså ikke, at ansætte mig i den slags stilling.

Jeg kan slet ikke vente til på onsdag. Men mon ikke bare det bliver endnu en jobsamtale og endnu et afslag, dem er jeg blevet så vandt til. Jeg ville slet ikke fatte hvis de ringede og sagde at jeg havde fået jobbet. Så ja jeg får det sikkert ikke. Jeg har 3 andre ansøgninger ude, og den ene af stillingerne vil jeg også rigtig gerne have.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Autisme-ekspert er publiceret 28/08-2017 10:40 af Ida Pedersen (Anita A).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.