Tilståelsen...

Om at spise æbler som Bor...
Olivia Birch...
4 år siden
Jeg gør det snart
H.P Moeller
2 år siden
Næsten dødbringende kælkn...
Kianna Kitte...
10 måneder, 4 dage siden
Jeg er ikke en slave - Ka...
Kasper Lund ...
2 år siden
Julefrokost med at par sm...
Carsten Cede...
4 år siden
Højskolehjemkomst.
Hanna Fink (...
5 år siden
Sø med ?
Mikala Rosen...
6 år siden
Jeg bagte ham en fucking ...
Kianna Kitte...
1 år, 1 måned siden
Er godt på vej til at bli...
Bogelsker
6 år siden
Virkelighedens Manuel
Anders Husma...
5 år siden
Hvor skal vi hen?
Liza Abildsk...
4 år siden
Påske
Hanna Fink (...
4 år siden
Kære natbog (XVI) – ingen...
Olivia Birch...
3 år siden
Hundrede af dem
Poul Brasch ...
1 år, 5 måneder siden
Godt nytår, velkommen 201...
Kianna Kitte...
11 måneder, 20 dage siden
Hva´nu?
Ida Hansen (...
2 år siden
at turde er at miste fodf...
Julie Vester...
5 år siden
Sommerferie i Danmark
Marie-Christ...
2 år siden
Anne Linnet i Det Kongeli...
Kianna Kitte...
1 år, 2 måneder siden
Drømmwn
Martin Micha...
1 måned, 28 dage siden
En velfærdsengel søges i ...
Regitze Møbi...
4 år siden
Vi væver jo bare
spinosi
2 år siden
At skrive mig ud af tinge...
Bastian
6 år siden
Gamle skole
Nikitaolsen1
3 år siden
Så er jeg i gang med en h...
Carsten Cede...
4 år siden
Læseferie... næsten
Michala Esch...
6 år siden
Kvindetid med Ziggy Marle...
Racuelle Hei...
3 år siden
Hej med jer,

Jeg havde en virkelig hyggelig dag med M idag hvor vi gik tur med hunden i syndfloden, spiste sammen og så Glee. Indtil han ødelagde det ved at indrømme sine følelser for mig. Shit shit shit.

Og nu er det jo ikke fordi jeg ikke vidste det i forvejen, men vi talte ikke om det. Det var den her ting, vi ikke diskuterede og så længe vi ikke nævnte det, så eksisterede det ikke. Men nu når han har sagt det kan det ikke længere ignoreres. Katten er ude af sækken, det er officielt og akavet af helvedes til.

Han gjorde det desuden heller ikke face to face men via chat, hvilket måske er en meget god ting. Jeg er ærlig talt ikke sikker på hvad jeg ville have gjort hvis han havde sagt det mens vi var i samme rum fysisk. Jeg reagerer nemlig ikke skide godt under pres. Ville nok være gået lidt i panik. Eller meget.

"Jeg bliver nødt til at være ærlig, jeg har det som Brody Weston har det med Rachel Berry, jeg respekterer at du ikke dater mere, men når vi er sammen, kan jeg ikke lade være med at forstille mig, at være sammen med dig. Selvom du kom med en lang liste af grunde til hvorfor vi ikke skulle være sammen, kan jeg kun tænke på hvor fantastisk og vidunderlig du er. Jeg vil så gerne være sammen med dig. Havde købt nogle hjerte pastiller til dig idag, men ved ikke hvor gode de er, da de var med på vores gå tur. Det her ændrer heller ikke noget for mig, jeg vil stadig elske at hænge ud sammen med dig, selvom vi ikke er sammen. Men har haft brug for at sige det til dig."

Du har haft brug for at sige det til mig??? Hvorfor? Hvorfor skulle han ødelægge det? Det kan godt være det ikke ændrer noget for ham, men det ændrer noget for mig. Og det blev jeg jo nødt til at være ærlig om.

"Jeg ved ikke helt hvad jeg skal sige her. Du er skønt selskab og jeg nyder at hænge ud med dig, men jeg vil bare ikke date. Jeg har ikke datet i 6 år, jeg kommer med 98% chance ikke til at date igen og hvis jeg gør bliver det ikke før Spooky er død og jeg er "fri" til det, så at sige. Måske har du ret i at du hænger for meget ud hos mig, du har prøvet at sige det nogle gange og du har nok ret, måske vi skulle holde en lille pause fra hinanden og så må du ud på dating scenen igen, så du kan få slået mig ud af hovedet og komme videre til en anden og endelig få det forhold du fortjener. Det tror jeg ikke du kan være helt åben for hvis vi to er klistret til hinanden som siamesiske tvillinger."

Jeg prøvede at sige det så pænt så muligt. Jeg prøvede at skåne hans følelser. Men nu når jeg tænker over det, så har der været venne grænser der er blevet overskredet, som jeg ikke har bemærket. Jeg lod ham for eksempel holde min hånd idag, vi gik hånd i hånd i regnen. Fuck, jeg er jo helt blank. Jeg troede bare han ville varme min hånd, fordi jeg altid er kold. Det var det han sagde, at han gjorde. Hvorfor siger folk en ting, men mener noget andet? Det er ikke fair, jeg kan jo ikke læse signalerne. Fucking autisme. Jeg fatter ikke flirteri. Jeg fatter ikke en pind når jeg bliver flirtet med. Man bliver nødt til at gå den direkte rute, jeg hverken forstår eller orker den der dans om den varme grød med hints, som om det er en runde af tegn og gæt. Bare åben munden og sig: "Jeg er forelsket i dig." Hvor svært er det??? Jeg har fået nok af de her "dating lege." Sig dog sandheden fra starten. Det andet er udmattende.

Hm. Jeg er frustreret. En del af mig er irriteret over at han ikke bare kunne have holdt det for sig selv, resten af mig er pisse træt af at det er umuligt for mig, at finde en mande ven, der ikke også vil i kanen med mig. *dybt suk*

Jeg begynder at tro at hele den der ide med at "mænd og kvinder godt bare kan være venner" er en stor illusion. Jeg kan i hvert fald ikke få det til at fungere. It can't be done. Øv øv øv. Jeg er så tæt på bare at opgive.

Han har set min besked, men han har ikke svaret. Og jeg kan se, at han heller ikke er ved at skrive noget. Jeg ved ikke om det er et godt eller dårligt tegn, men det gør mig virkelig nervøs. Bare han ikke er sur på mig.

Jeg hader virkelig når man ikke er på god fod med andre mennesker. Eller når man er i det her limbo midt imellem, hvor man ikke ved hvor man står længere. Uvisheden giver mig mega stress. Just say something, dammit.

Vær hilset,
Kianna

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Tilståelsen... er publiceret 10/09-2017 01:29 af Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.