It. Is. Yuge! YUGE, I tel...
Olivia Birch...
7 måneder, 24 dage siden
Læring og andre samfundsn...
Ole Vind Raa...
3 år siden
En hvid rose og strøtanke...
Camilla Rasm...
2 år siden
Kære natbog (X)
Olivia Birch...
2 år siden
Hej med jer!
vintergækken
4 år siden
Lommefilosofi og valg - K...
Kasper Lund ...
2 år siden
At føle sig udenfor...
Kianna Kitte...
1 måned, 15 dage siden
Dagen tiltaget med 3 time...
Hanna Fink (...
2 år siden
Stilhedens tanker.
Line Ley Jen...
3 år siden
Forvirret.
Line Ley Jen...
3 år siden
Nye chili
Kenny Raun (...
3 år siden
brænde
Peter
2 år siden
Årsdag
Mikala Rosen...
5 år siden
Gode råd og to do lister
Ace Burridge...
4 år siden
Julius første fisk!
Kaj-Benny
5 år siden
Hold mig i hjertet for en...
Kasper Lund ...
1 år, 3 måneder siden
koncert med venner
Tue Omø (Jer...
3 år siden
det er gået længe, jeg har prøvet flere gange at komme i kontakt med ham, jeg havde på fornemmelsen at den var gal igen siden der aldrig kom svar...sidder ved morgenbordet, øjnene hænger og kaffen var ikke nået ned i koppen og min facetime ringer

NO FUCKING WAY!!!--->kæresten kiggede forvirret fra den anden side af bordet!

Det var chris, febrilsk fik jeg trykket på den grønne knap, og der dukkede mit spejlbillede op, hans grimme fjæs, og jeg udbrud:

"I DONT FUCKING BELIEVE IT"

"Hey Soren, how are u mate"

Chris er min fætter, han er australier, men der er ingen tvivl om vi er familie for vi ligner hinanden som snot ud af næsen, min morfar var sømand, regn selv resten ud! Chris er ikke min eneste fætter, min mor har 3 søskende dernede hun troede ellers hun var enebarn i over 40 år indtil hun fandt sin far. Chris er den "eneste" jeg snakker med, jeg savner ham og blev vanvittig glad for at se ham, jeg var godt klar over noget var galt siden der var gået så lang tid, jeg har tit tænkt på at bosætte mig i Australien det er nu 16 år siden jeg var dernede med en x kæreste hvor jeg fik tilbuddet om job og en tilværelse omkring brisbane

"neeeeej jeg vil hjem og være pædagogikgakgak, what the fick fuck fack"

Jeg skulle sagt god tur hjem!!! Den pædagog har ikke bragt andet end problemer sidenhen...ahhh ok jeg holder vildt meget af børnene jeg senere fik med hende, så det har været alt værd:)

Chris spurgte med det samme til uncle Elka og Aunt Kirsten og var ked af at høre med far som jo igen er røget på sygehuset med mistanke om endnu en hjerneblødning, han undskyldte hans fravær men der var press på dernede, han selv er fucked up på "ice" og prøver hårdt at blive clean...igen...og lillebror Danny havde han ikke snakket med længe han afventer dom for mord...ja de er nogen hårde knægte! Jeg er både glad men også ked, de er prøvet i livets hårde storme, Chris respekterer mig rigtig meget for da jeg var dernede var han 15 år og blevet smidt ud af moren og kun taget ind i huset for syns skyld i den uge vi skulle være der i forhold til den danske familie ...vi blev så ekstra tid efter jeg fandt sprøjter på "hans" værelse og jeg magtede ikke han skulle på gaden så hurtig, så ung! Jeg kørte på med at snakke ørerne af Chris omkring narkomisbrug, omkring livet som skal leves og det har han aldrig glemt til trods for han falder ind og ud af misbrug hele tiden...derfor ved jeg også hvorfor jeg ikke hører fra ham i længere perioder.

Jeg/vi har haft inviteret Chris til Danmark på min og min yngste brors regning, eller møde halvvejs til fest i Thailand, men han må ikke forlade landet.

tror tiden er inde til at finde likviditet og tage derned igen.

For familie er for evigt!!!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Howdy mate er publiceret 12/09-2017 08:13 af Søren Sørensen (thevoid).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.