Nye og gamle tekster...

Da Mikkel på en måde fik ...
Olivia Birch...
3 år siden
Dagen idag virker langsom
Kellany Bram...
6 år siden
En stille bøn
Bastian
6 år siden
Vandring er en guds gave
Kirstine Asb...
3 år siden
Kakao og alt for korte be...
Carsten Cede...
4 år siden
Vælg ikke tigeren, Martin
Olivia Birch...
3 år siden
Hold mig i hjertet for en...
Kasper Lund ...
3 år siden
Dagen er tiltaget med 3 t...
Hanna Fink (...
6 år siden
Hej med jer,

Jeg har postet et par ting herinde i løbet af de sidste par uger, der ikke har noget med min bog Hillcrest Hus at gøre. Bogen er lagt på is indtil jeg har overskud til at fokusere på den igen.

Anyway, jeg skrev en tekst der hedder Fotografen og Gademusikanten, der fik en rimelig god modtagelse. Så nu overvejer jeg at lave den til en lille serie. Jeg har allerede et kapitel 2 i mit hoved, der fortsætter i den lidt mere drømmende stil end hvad jeg plejer. Jeg tror det bliver godt.

Ellers besluttede jeg at dele en kort prosa ved navn Klarsyn forleden. Det er en anderledes tekst proppet med metaforer, der mest af alt er et udtryk for de frustrationer jeg havde dengang jeg gik i skole. Og med samfundet generelt, som jeg finder fordømmende og kvælende nogle gange. Den måde folk lader til at ville trampe på alt og alle der skiller sig ud på den ene eller anden måde.

Det er en følelse jeg altid har haft og som går laaaaaangt tilbage. Teksten er skrevet i 9 klasse, men tankegangen startede længe før jeg satte ord på den.

Så jeg har skrevet en del på det sidste. Siddet oppe til lidt for sent og angrebet mit Macbook tastatur. Håber bare der kommer noget anstændigt ud af det? Men selv hvis der ikke gør, så er det god terapi for sjælen.

Vær hilset,
Kianna

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Nye og gamle tekster... er publiceret 20/09-2017 12:03 af Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.