Toughest Race i København...
Kianna Kitte...
3 år siden
Messingmænd og mirakelkur...
Marlene Gran...
8 år siden
Anata wa okotta? -Are you...
Julie Vester...
7 år siden
Uhm ... Efterårets kryb o...
Mikala Rosen...
8 år siden
Problemer?
EmmaBechh
6 år siden
Udstillingen
Hanna Fink (...
7 år siden
Thoughts drifting away...
Katrine Søre...
7 år siden
3108 2019 kom pas passer ...
Martin Micha...
1 år, 4 måneder siden
15.09.2016
Marianne Mar...
4 år siden
Upsize VS downsize?
Kianna Kitte...
2 år siden
Said Mansour...
Kianna Kitte...
2 år siden
Den gamle gartner
Peter
6 år siden
Enfant Terrible
Tine Sønder ...
8 år siden
13.09.2016
Marianne Mar...
4 år siden
Der var engang.
Ruth Christe...
4 år siden
Stil, grill og musik
Martin Micha...
1 år, 5 måneder siden
S-tog
Tine Sønder ...
7 år siden
Hej med jer,

Jeg er fandme blevet hundesitter for en lille 8-årig Shih Tzu ved navn Whisky. Der dukkede en seddel op i min opgang i sidste uge hvor der var en der søgte en dagpleje til deres lille vuf, der ikke kan være alene. Altså fast pasning alle ugedage fra cirka 7.30 om morgenen til omkring kl. 16 om eftermiddagen, senest.

Hmm, tænkte jeg og tog et billede af sedlen. Derefter gik jeg og overvejede det lidt og havde egentlig tænkt mig at henvende mig, men så var sedlen pludselig væk så jeg tænkte at de nok havde fundet en (hvilket de også havde, det holdt bare ikke), så jeg gjorde ikke mere ved det.

Så igår aftes dukker det samme billede op på FB gruppen for vores ejerforening og så slog jeg til. Nu skulle det dælme dulme være.

Sendte en sms afsted, vi snakkede lidt frem og tilbage, besluttede at mødes idag for at se om hundene kunne enes, gik en lang tur; både menneskerne og hundene klingede godt sammen. Derefter tog jeg dem med hjem for at se hvordan Whisky ville reagere på Saba missen (Saba har det fint med hunde) og hvordan Spooky ville reagere på at have en anden hund på sit territorie. Det hele gik strålende. Så jeg er hyret med start imorgen. Fedt.

Får ikke meget for det, hun har ikke mange penge, så det er kun ca 400 kr om måneden, men det er cool nok. Whisky er ikke krævende overhovedet og de fodrer ham selv. Nok den nemmeste hund jeg kunne have fundet til det her.

Har altid gerne ville køre en hundepension og har passet hunde før, bare ikke på fast basis. Det var når folk lige skulle en uge på ferie. Det tror jeg til gengæld er hårdere fordi det så også er om natten. Her er det jo bare morgen til eftermiddag. Det må jeg lige kunne overskue. Kom så, Kia. Op og hop.

Jeg håber lidt at det kan være med til at give mig en bedre døgnrytme. Jeg er ikke så skide god til at holde styr på den slags medmindre jeg har ting planlagt eller skal hjælpe andre og min teori er, at jeg ved at give mig selv ansvaret for en andens dyr som jeg skal være oppe og parat til at modtage hver dag, at det så kan motivere mig til at blive bedre til at holde den forbandede døgnrytme nogenlunde ligevægtig og få mere ud af dagen.

Vil i hvert fald prøve at starte en ny rutine hvor jeg står op klokken 7 hver dag og så er klar til at gå med hundene klokken 7.30, hvor Whisky bliver afleveret. Det vil forhåbentlig skubbe mig i den rigtige retning til et sundere og mere aktivt liv. Jeg går så allerede over en time om dagen med Spooky, men det kan altid blive bedre. Og under alle omstændigheder tror jeg det vil give mere overskud rent psykisk. Motion udløser jo endorfiner og mere motion udløser endnu flere endorfiner. Plus, flere dyr her er altid positivt.

Vær hilset,
Kianna

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hundesitter... er publiceret 21/09-2017 20:31 af Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.