Anne Linnet i Det Kongelige....

I will never understand b...
MysteriousGi...
8 år siden
Tanker om vægge med udsmy...
Olivia Birch...
5 år siden
Den seksualiserede sandhe...
Kianna Kitte...
2 år siden
Forbi ....
Halina Abram...
3 år siden
Book cover...
Kianna Kitte...
3 år siden
Lykkedes at ride igennem ...
Regitze Møbi...
6 år siden
folkeskolegensynsfest
Peter
7 år siden
Hjem igen
Salomon
5 år siden
Positive tanker
Ace Burridge...
7 år siden
Det der med novellekonkur...
Kianna Kitte...
2 år siden
Lyden af livet
Hannah White...
5 år siden
Hej med jer,

I lørdags var jeg i Det Kongelige Teater med bestie og se Anne Linnet, der gav en støtte koncert for tortur ofre i Danmark via Music for Dignity.

Jeg fatter simpelthen ikke at den slags stadig foregår i vores verden. Hvorfor kan folk ikke behandle hinanden med respekt...og ja, som mennesker. Det burde ikke være så skide svært. Don't hurt other people. Det burde komme naturligt. Suk. Bliver depri.

Anyway, jeg eeeeeeeeeeeeeeelsker det kongelige teater, det er fandme sådan en flot sal. Nyder synet hver gang jeg kommer der og vi sad på første række, så langt oppe har jeg aldrig været før. Plejer at sidde på balkon. Nu tænker jeg at jeg bliver nødt til at punge ud på 1 række fra nu af. Det er bare bedre. Men stolene kunne stadig godt trænge til at blive foret, det er dælme hårdt for ryggen at sidde i dem. Det er det eneste lille bitte problem jeg har med det etablissement og det er en skam, for det er så tæt på at være perfekt ellers.

Anne gjorde det godt som hun altid gør, vi følger hende jo rundt og skal også se hende igen d. 6 oktober. Hun har lavet en god håndfuld hits; Forårsdag, Tusind Stykker, Smuk og Dejlig, Barndommens Gade og Venus. De er mine favoritter og dem kan man altid synge med på og svinge danseskoene til.

Ellers har hun skrevet nogle salmer, omkring 50 stykker, som bliver tilføjet den danske salmebog. Det er fandme også på tide der kommer nyt materiale ind i den og hvis de to salmer vi blev introduceret til i lørdags er nogen indikation, så har hun igen lavet et virkelig godt bidrag til dansk kultur.

Bestie og jeg havde en fantastisk fed aften. Det er altid nice at hænge ud med hende. My sister from another mister - med matchende tattoos bag øret :)

Vær hilset,
Kianna

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Anne Linnet i Det Kongelige.... er publiceret 24/09-2017 23:09 af Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.