3 år siden

Hvorfor skal det være svært?

Så blev det gjort.
Ace Burridge...
6 år siden
Dybbøl gartnerhjem
Martin Micha...
1 år, 5 måneder siden
Jeg kan ikke nå's!
Katrine Søre...
6 år siden
Fødselsdagsweekend.
Michala Esch...
12 år siden
At se tilbage
Simone Krist...
6 år siden
Tilbage i Danmark
Salomon
5 år siden
Book cover...
Kianna Kitte...
3 år siden
Kjære dagbok
Sunstar31
6 år siden
Advents legen....is no mo...
Kianna Kitte...
2 år siden
feber
Kenny Raun (...
6 år siden
Dag 7 på fyldepennen. Sta...
Gaffa Brandt
7 år siden
Helbred
Hanna Fink (...
5 år siden
Kreativ rumdeler...
Kianna Kitte...
2 år siden
Brunkager
Hanna Fink (...
5 år siden
Eksamen
RachelBlack
7 år siden
Nye chili
Kenny Raun (...
6 år siden
BILEN BLEV MIN I DAG :-))...
Flemming Tri...
7 år siden
Clairvoyant Medie
Sylvia Ebbes...
7 år siden
Tankemylder...
Kianna Kitte...
2 år siden
70 år + 2 dage
Peter Munk (...
6 år siden
Hverdag
Hanna Fink (...
1 år, 11 måneder siden
Dagen i dag er tiltaget m...
Hanna Fink (...
7 år siden
Jeg er stadig sammen med min søde kæreste - og hun er stadig lige så sød og smækfyldt med meninger om alt, som hun hele tiden har været. Og det har givet anledning til et par sammenstød, det kan ikke undgås. Sidste gang var det så heftigt, at hun sgu truede med at tage hjem (vi var hos mig), hvis jeg blev ved med at være så fucking stædig, som jeg tilsyneladende ynder at være - eller bare er af natur. Det hele startede aftenen før, hvor vi var gået i seng og lå i arm, og jeg vist havde overset en forventningsafstemning.

Altså - når jeg lægger mig ned under dynen og føler mig tryg - så går jeg ud som et lys, hvis ikke der er sket noget inden 3 minutter. Jeg kan sove på kommando og det er med de helt store torsk der skal trækkes hjem. Der er INTET at hente hos mig derefter.

Og det var hun vist lidt skuffet over dagen efter - hun bad mig ihvertfald forklare mig. Og så stejlede jeg sgu. Jeg er fanden fuck mig ikke en 5 årig knægt der kommer hjem med huller i de nye bukser. Jeg er 49 år, mand og med et ret godt sovehjerte og jeg er IKKE god til hyrdetimer kl 1 om natten. Der vil jeg SOVE!!

Der blev ikke opnået konsensus den formiddag - vi forblev tavse (omend dog høflige) resten af dagen, indtil om aftenen hvor jeg ville lave mad - hun stod pludselig med andre planer. At fise hjem, da hun ikke så nogen ide i at blive hos mig, når nu stemningen var så dårlig.

Havde jeg været 10-15 år yngre og dermed endnu mere stædig end jeg er idag, havde jeg bedt hende fise af lige med det samme. Men det gjorde jeg ikke - jeg mener vi bliver ved med at diskutere indtil den ene segner af træthed og "du får ret, og jeg får fred"... eller endnu bedre: At vi begge bliver enige, ligemeget om det så skal tage 3 timer og maden nå at blive til is på komfuret.

Vi endte med at blive enige om, at jeg har et godt sovehjerte og falder pænt hurtigt i søvn. Men det var først efter at forholdet (for 3. gang) blev sat på spidsen (det er SÅ trættende) og at hun halvgrædende fortalte hvor ked af det hun blev, når jeg lukkede i som en østers en hel dag og en hel masse andet.

Så hvor meget vi egentlig blev enige om, er jeg ikke helt klar over - men det kan sgu da ikke være så fandens svært at forstå, at batteriet altså bliver rykket ud af ryggen på mig, når jeg ryger i vandret position, på en god madras og under en varm dyne og med en sød pige ved siden af mig, som jeg elsker og holder af...!!

Jeg fatter ikke altid kvinder. Prøver virkeligt, men det går helt galt ind imellem.

Nå, men vi spiste kl 22, sad sammen i fifaen indtil kl 0100. I seng kl 0110 og jeg var væk kl 0113.

Og vi fandt "en rigtig god løsning" (citat: HTS) den følgende formiddag.

Vi snakker stadig om det med at flytte sammen - nu er der dukket en ny barriere op. Hun bor i lejet hus. Jeg bor i eget hus. Hun mener så ikke hun skal bidrage til min finansiering af huset, men kun bidrage til de øvrige faste udgifter (el, varme, vand, inboforsikring, licens osv osv). Realkredit'en må være min egen hovedpine. Kan godt forstå hendes argument med, at det er en slags opsparing for mig, som hun intet får ud af, hvis vi går fra hinanden efter feks. 5 år. Jeg tager jo det hele.

Den må jeg lige tænke over - helt uvant situation for mig. Indtil videre er planerne udskudt indtil sommer. Tænker vi tager snakken igen i april.

Skulle være forblevet single - så er der SÅ meget færre ting at tage stilling til. Men på den anden side, er hun sgu for sød, smuk og dejlig til at jeg fortryder noget med hende.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hvorfor skal det være svært? er publiceret 08/10-2017 16:45 af Dus.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.