Samfundet trænger til en attitude justering...

Yoga
Ida Hansen (...
3 år siden
Pigsen
Poul Brasch ...
6 år siden
dating.
Ruth Christe...
3 år siden
At skue hunden på hårene
CamillaJe
7 år siden
ressourceforløb the end
Martin Micha...
6 måneder, 5 dage siden
Hvorfor ikke...
Liza Abildsk...
5 år siden
Vægttab og jobsøgning
Racuelle Hei...
2 år siden
Hvis jeg var en fisk ...
Halina Abram...
2 år siden
Bliver jeg nogensinde god...
Jønsse
4 år siden
Atomer & molekyler - nu p...
Mikala Rosen...
7 år siden
Ptojekt SØNDAGSJAM
Martin Micha...
7 måneder, 28 dage siden
En enlig på besøg i julen...
Ace Burridge...
7 år siden
Sygdom....
Kianna Kitte...
1 år, 10 måneder siden
Apatiske gentagelser - Ka...
Kasper Lund ...
5 år siden
25.09.2016
Marianne Mar...
3 år siden
Hej med jer,

Jeg har joinet en netværksgruppe for førtidspensionister på Facebook og det har virkelig åbnet mine øjne. Ikke alene er jeg meget mere velfungerende end de fleste af dem derinde, der konstant klager over at de ikke kan få hverdagen til at fungere, jeg har også et lysere sind.

Det er virkelig deprimerende at høre på dem nogen gange. Sorry to say it.

Altså, klart det er skidt at vi er endt hvor vi er, der er ikke en eneste person derinde, der ikke ville ønske at de var "normale" - men man må jo spille de kort man er blevet givet her i livet så godt som man nu kan.

Selvfølgelig har jeg nogle dårlige dage, det har vi alle...ingen kan være glade hele tiden og hvis nogen påstod de var, så ville jeg ikke tro på det. Men det handler i bund og grund om ens indstilling til tingene.

En positiv attitude kan virkelig få en et langt stykke af vejen. Det er vitalt.

Og nu har vi det altså ikke så hårdt i Danmark, som mange af dem gerne vil have det til at lyde. Bitterheden hærger derinde. Og nej, vi har ikke et perfekt offentligt system, men det er stadig meget bedre end i mange andre lande. Og sig mig lige, hvor i alverden ville vi være uden det? Hjemløse, de fleste af os.

Jeg tænker, at man godt kan smide lidt taknemmelighed ud til alle de mennesker, der går på job hver dag og tjener vores penge. I hvert fald dem, der ikke har travlt med at have ondt i røven over de af os, som af den ene eller anden årsag er uheldige nok at være strandet på overførselsindkomst.

Men jeg kan så også godt se, at det kan være rigtig svært, når der er opstået en slags "dem" og "os" opdeling og vi nærmest ligger i krig med hinanden.

Synes det er trist at så mange ftp'ere skærer alle der arbejder over en kam, som selviske hjerteløse svin der mener vi er mindre værd som mennesker. Men synes samtidig også, at det er trist at de til en vis grad faktisk har ret og at der er så mange på arbejdsmarkedet, der dømmer os som intet mere end dovne nassere, der bare ikke gider arbejde. Og samtidig slet ikke finder nogen glæde i at træde til og hjælpe økonomisk, når der nu er brug for det.

Lidt gensidig forståelse og respekt mangler der i den grad imellem parterne. Især online. Det ville være dejligt, hvis vi kunne finde en måde at stå sammen som en samlet enhed - og droppe mudderkastningen der foregår på begge sider. Men det er nok naivt at tro, at det nogensinde ændrer sig.

Vær hilset,
Kianna

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Samfundet trænger til en attitude justering... er publiceret 21/10-2017 17:18 af Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.