Tankers paradis?
Katrine Søre...
6 år siden
Once upon a time
Morten Aske ...
6 år siden
At miste styrringen og jo...
Bastian
7 år siden
At overliste en seksårig
Olivia Birch...
4 år siden
Titte bøhh
Racuelle Hei...
5 år siden
Førtidspensionist VS Samf...
Kianna Kitte...
1 år, 1 måned siden
Hopeless..
MysteriousGi...
7 år siden
Første indlæg og ny tid
Miriam Lidbe...
2 år siden
Hej med jer,

Jeg må være helt ærlig. Jeg savner det skaldede. Seriøst, jeg ovre at have hår. Igen. For den tusinde gang. Jeg kan ikke rigtig forklare denne tiltrækning jeg har til det skaldede look, den er der bare. Jeg var vildt nysgerrig i så lang tid, jeg havde alle variationer af skaldethed; fra en side shavet til en hanekam, før jeg gik hele vejen og shavede alting. Og det føltes bare så...rigtigt. Så mig.

Det er et rush, men det er mere end det, det er befrielsen, du føler dig lettere...fri af samfundets forventninger og begrænsninger omkring hvad femininitet er og deres definition af hvad det vil sige at være kvinde. Du kan bryde med alle stereotyperne og misforståelserne, hvis du kan være en stærk smuk skaldet kvinde og stå ved det 100%. Det var styrkende.

Sådan har jeg det ikke nu. Jeg er så træt af mit hår, hver gang jeg kigger i spejlet stirrer jeg bare på de flade lokker og føler mig deprimeret. Når det så er sagt, så er vi nede på 5-10C nu, det bliver kun værre før det bliver bedre og jeg ved jeg fortrød at jeg shavede det på denne tid sidste år. Det er så meget ikke en skaldet hoved sæson vi er på vej ind i. Lorte vinter.

Jeg hader at jeg er bundet af vejret med hensyn til det her.

Vær hilset,
Kianna

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget At være en skaldet kvinde... er publiceret 30/10-2017 01:29 af Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.