I Galaksen og se Titanic Musical....

Gode karakterer og en for...
Camilla Ahle...
2 år siden
En mission i livet
Salomon
5 år siden
Mit sidste farvel til mor
Jønsse
4 år siden
Selektiv skriveblokering
Olivia Birch...
6 år siden
D. 12.12.15
Racuelle Hei...
5 år siden
Tørret frugt og gamle und...
Carsten Cede...
2 år siden
Pensionisten
Hanna Fink (...
5 år siden
Helbred
Hanna Fink (...
5 år siden
Dagene der går
Lisa Brøndbe...
2 måneder, 17 dage siden
Thoughts drifting away...
Katrine Søre...
7 år siden
Men det udelod jeg
Carina Malen...
2 år siden
Hej med jer,

Jeg var en tur i Galaksen i Værløse igår aftes til premieren på Titanic Musicalen, som Teatret Gorgerne har sat op. Jeg fik gratis billetter fordi jeg har oversat stykket fra engelsk til dansk for dem.

Jeg gjorde dem tjenstesten gratis fordi min søs er en del af gruppen og hun spurgte om jeg ikke ville hjælpe, eftersom jeg er flydende i engelsk. Personen der stod for det normalt kæmpede nemlig og kunne ikke overskue det.

Så selvfølgelig gjorde jeg det, man siger ikke nej til sin eneste elskede søs, som faktisk er højgravid lige nu og ikke engang var med i stykket. Hun er sat til på fredag, så jeg får nok snart en niece. Håber jeg. Vi er alle utålmodige.

Anyway, det er ikke en musical bygget på filmen med Jack og Rose. Og det er jeg sikker på der er mange der blev skuffede over. Jeg ville personligt også hellere have set en Titanic musical med "My Heart Will Go On," for den film er episk og sangen ikonisk for Titanic nu, men ak, sådan skulle det ikke være.

Jeg vidste allerede før vi satte os, at stykket var lidt "kedeligt" og min mor var da også enig i at det manglede noget, mens min far var helt vild med det. Hvilket ikke kommer som den store overraskelse for mig, for han elsker virkelig tør historie. Og hvis man er historie nørd, så er det nok et meget interessant stykke. Men er man ikke det, så foreslår jeg filmen.

Stykket kører fra d. 7-11 november: http://gorgerne.dk/Titanic.html <--

Nu er M selvfølgelig helt tøsefornærmet over jeg ikke inviterede ham med og truer med at gå ind og se den alene, for han vil ikke snydes for "mit stykke." Det et så meget ikke MIT stykke. Den åndsvage mand, altså xD

Vær hilset,
Kianna

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget I Galaksen og se Titanic Musical.... er publiceret 08/11-2017 16:39 af Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.