9 måneder, 6 dage siden

Jeg er blevet moster...

Den værste uge i lang tid
Tue Omø (Jer...
4 år siden
Så tæt på jul, så mange b...
Tue Omø (Jer...
2 år siden
Ny mobil og træning...
Kianna Kitte...
1 måned, 26 dage siden
Kære natbog (II)
Olivia Birch...
3 år siden
Op på den hest!
Bastian
6 år siden
ferie, ferie, ferie
Tue Omø (Jer...
5 år siden
...og så blev man kogt.
Kianna Kitte...
11 måneder, 26 dage siden
Så er jeg i gang med en h...
Carsten Cede...
3 år siden
Dejligt gensyn
Poul Brasch ...
6 år siden
kommentarer, eller ej...
Tue Omø (Jer...
5 år siden
Hvem har noget imod mig?
Tue Omø (Jer...
2 år siden
Undskyld forsinklesen, og...
Tue Omø (Jer...
4 år siden
Udstillingen
Hanna Fink (...
5 år siden
Hej med jer,

Min søster har født en lille pige igår og mor og barn har det godt, men fy for pokker en slem oplevelse det var for søs; 48 timers fødsel, hvor hun fik 3 epidural-blokader der ikke virkede, så de måtte fylde hende med morfin, alt imens de holdt hendes ben åbne og råbte af hende, at hun skulle presse.

Hun var så dopet op at hun ikke husker noget efter de første 24 timer.

Problemet var bare at lægerne havde undervurderet hvor stor den baby var. Det viser sig at hun vejede 4 kg! Kæmpe baby og at hun slet ikke kunne passere søsters bækken, så hun har ligget der i en evighed og presset forgæves og revnet hele vejen ned. Noget som de også formåede at sy forkert sammen, så det måtte gøres om. Magen til inkompentente læger skal man lede længe efter. Det kan sgu da ikke passe, at de er så ringe!?

Det endte med at de måtte haste hende ind i en operationsstue, så hun kunne få et kejsersnit. Så nu kan hun hverken gå eller stå eller pisse eller skide. Og de tror der måske er indre blødninger under arret, så de skal måske ind og operere hende igen. Det er helt vildt så uheldig søs kan være.

Først er de gået igennem 2 års forsøg med kunstig befrugtning, før det endelig lykkedes at blive gravid: søsters livmoder er fjentlig og hendes mands sæd er stort set dødt, så det var en kamp. Så har hun en rigtig svær graviditet hvor de hele tiden skal være forberedte på, at det kan ende i abort på grund af søsters sygdom og så når hun endelig skal føde så udvikler oplevelsen, der ellers skulle have været smuk sig til et mareridt.

Det er da kun fordi hun er heldig nok at befinde sig i et vestlig land, at hun overlevede den fødsel med alle de komplikationer. Havde hun befundet sig nede i en eller anden jordhytte i Afrika, så var hun da helt klart død.

Men når enden er god er alting godt og nu skal hun og hendes krop lige komme sig over den traumatiske oplevelse, før hun bliver udskrevet fra hospitalet. Og når de har fundet sig på plads, så kan vi møde den lille ny.

Mit navn er fra nu af Moster Badass.

Vær hilset,
Kianna

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Jeg er blevet moster... er publiceret 13/11-2017 21:58 af Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.