Skrible-maskinen kører igen...

Dobbeltmoralsk miljøforkæ...
Merida Dunbr...
1 år, 7 måneder siden
Bryllup1 - Og så så man l...
Sylvia Ebbes...
6 år siden
7
Halina Abram...
2 år siden
Skam over sæd og æg - Kas...
Kasper Lund ...
4 år siden
Når man ikke kan gengælde...
Kianna Kitte...
3 år siden
Dybbøl gartnerhjem
Martin Micha...
1 år, 3 måneder siden
Den fedeste fest er vel o...
Kianna Kitte...
2 år siden
Gode karakterer og en for...
Camilla Ahle...
1 år, 7 måneder siden
Lad os sammen hylde nørdh...
Katrine Søre...
7 år siden
Kunstforening.
Hanna Fink (...
5 år siden
Hej med jer,

Ja, så er jeg igang igen. Publicerede et digt igår, der hedder Førtidspensionistens Realitet. Det blev til et sted imellem kl 4 og 5 imorges, da jeg ikke kunne sove. Og det har fået en ret god modtagelse, især fra andre førtidspensionister der kan relatere til hvert et ord. Det er da godt at denne opfattelse af realiteten ikke kun findes i mit hoved, men at andre deler den. Så er jeg jo alligevel ikke helt skør.

Men faktisk er det ikke et ret godt tegn, at jeg skriver digte igen. Det gør jeg kun når jeg ikke har det helt godt og noget negativt skal bearbejdes og lukkes ud. Jeg håber virkelig at det bare er min menstruation der manipulerer mine følelser og at jeg ikke er på vej udover en eller anden afgrund. Jeg orker simpelthen ikke et crash lige nu. Men måske er det urealistisk at tro at jeg kan undslippe vinter depressionen. Det har jeg trods alt aldrig kunne før.

Jeg synes bare at alting lige kørte på skinner og så pludselig tog humøret et hak ned. Uden varsel. Typisk at det lige skal vende i det øjeblik man tror, at nu må det da holde. At nu har man fået skovlen under det. Men ak nej.

Og jeg burde kigge på min bog. Jeg har ikke så meget som åbnet det skide tekstdokument i flere måneder og her gik jeg og troede at jeg kunne få den færdig til jul. Det kan jeg nok godt glemme alt om. Den håner mig. Jeg er begyndt at tvivle på historien og lege med ideen om at omskrive hele lortet.

Ha, som om jeg har den mentale energi til det. Det er vildt frustrerende. Jeg er træt af at det skal være sådan her. Alting er en fucking kamp! Suk.

Vær hilset,
Kianna

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Skrible-maskinen kører igen... er publiceret 17/11-2017 20:39 af Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.