4 år siden

Store armbevægelser og 2 fuck-up's :-(

Sommerbuket
Hanna Fink (...
8 år siden
Nyt år
Martin Micha...
2 år siden
Glansbilledemennesker - K...
Kasper Lund ...
5 år siden
Merhaba, online-ulve
Camilla Rasm...
7 år siden
Følelsen af at give slip
Rayana Khamz...
2 måneder, 2 dage siden
Karmacowboybukser og andr...
Olivia Birch...
7 år siden
Flot fyr.
Ruth Christe...
5 år siden
Sommerferie i Danmark
Marie-Christ...
5 år siden
Israel
Salomon
6 år siden
håb
Halina Abram...
4 år siden
Frikadelle sved & æggepru...
Racuelle Hei...
6 år siden
How it all began...
Shirley Shei...
6 år siden
Dejlig påske og stæren fl...
Mikala Rosen...
12 år siden
Verdens smukkeste foto
Ace Burridge...
9 år siden
Glyptoteket
Tenna Herman...
5 år siden
En hyggelig dag
Maria Hahn (...
8 år siden
Lykken er en svinerøv
Regitze Møbi...
7 år siden
Aaaaahhhhhh.........
Sylvia Ebbes...
8 år siden
Aftengalde, og The rollin...
Kasper Lund ...
5 år siden
Begrav et sædekorn
Camilla Rasm...
7 år siden
Skorpioner
Tine Sønder ...
9 år siden
Jeg er ingen namedropper
Olivia Birch...
6 år siden
Rocketman - Kasper Lund
Kasper Lund ...
5 år siden
Plan B
Dus
5 år siden
200
Jette Peters...
5 år siden
Det åbne øjeblik - Kasper...
Kasper Lund ...
5 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
5 år siden
Hvem fortjener blomsten?
Racuelle Hei...
5 år siden
Fjerde bog, næsten færdig...
JesperSB
6 måneder, 28 dage siden
Så knaldede jeg lige ind i det skarpe hjørne i lørdags. Med et mægtigt brag. Jeg blev 50 år og det gjorde faktisk ikke mere ondt end de tømmermænd, der huserede dagen derpå - men dem fik jeg også hurtigt bugt med.

Mine venner og familie er jo lidt af den opfattelse, at mit "spradebasse med store armbevægelser" - image også inkluderer lysten til at holde min fødselsdag på passende maner - altså noget med en masse mennesker, øl, vin, levende musik og dans på bordene og svingen i lysekronerne.

Og det havde de så fuldstændigt ret i.

Jeg bestilte plads nede på den lokale kro - lavede invitationer - sendte dem ud, hyret et 3-mands band og fik lavet et overslag over hvad hele herligheden skulle koste. Og fik den lige vendt med banken, da prisen lå foran mig. Alt ok. Grønt lys.

Mit første fuck-up var så at jeg havde inviteret 38. Der kom 35 tilkendegivelser om deltagelse - men noget smuttede og jeg fik kun lavet liste til bordplanen til 33 mennesker. Så da alle var dukket op, var der to der gik meget søgende rundt om bordet for at lure hvor de skulle sidde.

Pis!!! Min kæreste fik det klaret med køkkenet, en hurtig rokade og to nye bordkort - og sagen var klaret. Jow - selvfølgelig fik de en kæmpe undskyldning. Og endnu en, da jeg gav min velkomsttale. Tænk at man slutter sit 49. år af med en sådan bommert. Jeg tror de har tilgivet mig, det har jeg ikke helt selv. Det er sgu respektløst at lave sådan noget lort - men ikke verden undergang.

Festen blev god, folk blev passende plørede - nok til at dansegulvet var fyldt op fra start til slut. Lidt små ægteskabelige dramaer blev det også til hos nogle af parrene - men det hører til. De er gode venner i dag igen.

Selvfølgelig manglede der én - min far. Men som jeg sagde i talen, så forestillede jeg mig, at han sad et eller andet sted med en Jacobsen Brown Ale i hånden og kiggede med og grinte af os allesammen. Mor tog det flot og holdt endda en tale for mig - første gang i 25 år, hun har gjort dette - jeg var pænt stolt af hende.

Hotdogs som skrub-hjem mad. Og derefter hjem til min egen matrikel hvor min hjemmebar ude i havestuen var klar til at huse de ret feststemte natteravne der ligeledes skulle overnatte hos mig. Vi var 8 stykker. Og det blev fanme muntert.

Jeg gik omkuld kl 0400.

Kl 0930 vågnede jeg - gik ned for at få mig en kop kaffe. Og folk var allerede igang igen. Min kæreste kom lullende bagefter - og vi fik i fællesskab sat lidt morgenmad sammen. Noget med æg og rundstykker - stående tag-selv taffel. Jeg tænkte jeg ligeså godt kunne holde mit image kørende og det gjorde jeg så. Kæresten holdt sig til sodvand - hun skulle hente sin vuffi som blev passet hos nogle af hendes venner.

Og så kom weekendens 2. fuck-up...

Da hun skulle køre, blev hun pludselig spids. Kunne dårligt sige pænt farvel til mine 2 venner fra Sjælland der var tilbage og som skulle blive til mandag morgen. Og var meget kort for hovedet overfor mig. Jeg undrede mig dybt og spurgte hende på vej ud, om der var noget galt.

Fik den sædvanlige: "Det er ligemeget"...

Gu' fanden er det da ikke ligemeget - så kan jeg rende rundt med dén inde i mit baghovede hele dagen. Så jeg presssede hende lidt og til sidst lykkedes det. Jeg havde fanme glemt at spørge hende, om hun og vuffi ikke kom ned til mig igen om eftermiddagen, når vuffi var hentet...! Så jeg sagde til hende, at de da selvfølgelig var velkomne og det da kunne være herrefedt hvis de kom. Men dét tog var så kørt.

Så et kort kys fra hende, ind i bilen, et kort vink - og væk var hun.

Mine 2 venner fra Sjælland kiggede lidt da jeg kom ind igen - de kunne også tydeligt mærke noget på min kæreste og troede at DE havde sagt noget forkert. Det kunne jeg så meddele dem, at det havde de ikke - det var mig der havde kvajet mig.

Lidt efterreflektioner: I ugen op til fødselsdagen, havde jeg 117 forskellige ting i hovedet for at det hele skulle klappe - oveni det havde jeg skift af forsikringsselskab. Så de 2 fuck-ups kunne måske bunde lidt i at jeg kun er et menneske og dermed kan de ske, at jeg ikke lige når hele vejen rundt hele tiden. Udover det, kan jeg undre mig over, at hvis kæresten var i tvivl om vi skulle ses om eftermiddagen... hvorfor spurgte hun så ikke bare?

Nå, men vi har da kommunikeret lidt på MSN, men samtalerne var været noget blottet for hjerteikonerne som ellers følger med.

Nogle gange overvejer jeg sgu, om det er mig der ikke egner mig til at være i et parforhold...

Men bortset fra det, fed og dejlig weekend i mine venners lag - de er trofaste og jeg kan altid regne med dem.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Store armbevægelser og 2 fuck-up's :-( er publiceret 21/11-2017 15:49 af Dus.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.