4 år siden

Store armbevægelser og 2 fuck-up's :-(

Genboen.
Ruth Christe...
5 år siden
Human tetris
Tine Sønder ...
10 år siden
Så kom der en Lille-bebs.
Michala Esch...
12 år siden
Mette og musik
Halina Abram...
4 år siden
Forsvundet novelle! Hvad ...
Bella Donals...
6 år siden
Forvirret.
Line Ley Jen...
8 år siden
Ikke mange weekender endn...
Michala Esch...
12 år siden
den første dag år 2013
bondeven
9 år siden
Introduktion til mig
Anne Olsen (...
7 år siden
STÅR PÅ EN SKILLEVEJ
ingelnielsen
9 år siden
Med hovedet et vist sted
Caby
7 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
4 år siden
Verdens smukkeste foto
Ace Burridge...
9 år siden
Jamen det var jo sjovt
Kellany Bram...
9 år siden
Den onde nydelse
Regitze Møbi...
8 år siden
Kære natbog (XX)
Olivia Birch...
7 år siden
Xhristmas fxxx special
Martin Micha...
2 år siden
Dit sprog, kære ven... di...
Bjørn Langki...
1 måned, 18 dage siden
Bedstemor på dating.
Ruth Christe...
6 år siden
Flytning
Hanna Fink (...
6 år siden
Guldbryllup
Hanna Fink (...
3 år siden
Forbi ....
Halina Abram...
4 år siden
Klods om benet
Jette Peters...
5 år siden
Men det udelod jeg
Carina Malen...
3 år siden
Overskud & hænder på coke
Racuelle Hei...
7 år siden
skulderklap
Jette Peters...
6 år siden
Spoken Word Festival 2014...
Kenneth N. C...
8 år siden
Møde med Mette
Halina Abram...
4 år siden
En dagdog?
Kellany Bram...
9 år siden
Så knaldede jeg lige ind i det skarpe hjørne i lørdags. Med et mægtigt brag. Jeg blev 50 år og det gjorde faktisk ikke mere ondt end de tømmermænd, der huserede dagen derpå - men dem fik jeg også hurtigt bugt med.

Mine venner og familie er jo lidt af den opfattelse, at mit "spradebasse med store armbevægelser" - image også inkluderer lysten til at holde min fødselsdag på passende maner - altså noget med en masse mennesker, øl, vin, levende musik og dans på bordene og svingen i lysekronerne.

Og det havde de så fuldstændigt ret i.

Jeg bestilte plads nede på den lokale kro - lavede invitationer - sendte dem ud, hyret et 3-mands band og fik lavet et overslag over hvad hele herligheden skulle koste. Og fik den lige vendt med banken, da prisen lå foran mig. Alt ok. Grønt lys.

Mit første fuck-up var så at jeg havde inviteret 38. Der kom 35 tilkendegivelser om deltagelse - men noget smuttede og jeg fik kun lavet liste til bordplanen til 33 mennesker. Så da alle var dukket op, var der to der gik meget søgende rundt om bordet for at lure hvor de skulle sidde.

Pis!!! Min kæreste fik det klaret med køkkenet, en hurtig rokade og to nye bordkort - og sagen var klaret. Jow - selvfølgelig fik de en kæmpe undskyldning. Og endnu en, da jeg gav min velkomsttale. Tænk at man slutter sit 49. år af med en sådan bommert. Jeg tror de har tilgivet mig, det har jeg ikke helt selv. Det er sgu respektløst at lave sådan noget lort - men ikke verden undergang.

Festen blev god, folk blev passende plørede - nok til at dansegulvet var fyldt op fra start til slut. Lidt små ægteskabelige dramaer blev det også til hos nogle af parrene - men det hører til. De er gode venner i dag igen.

Selvfølgelig manglede der én - min far. Men som jeg sagde i talen, så forestillede jeg mig, at han sad et eller andet sted med en Jacobsen Brown Ale i hånden og kiggede med og grinte af os allesammen. Mor tog det flot og holdt endda en tale for mig - første gang i 25 år, hun har gjort dette - jeg var pænt stolt af hende.

Hotdogs som skrub-hjem mad. Og derefter hjem til min egen matrikel hvor min hjemmebar ude i havestuen var klar til at huse de ret feststemte natteravne der ligeledes skulle overnatte hos mig. Vi var 8 stykker. Og det blev fanme muntert.

Jeg gik omkuld kl 0400.

Kl 0930 vågnede jeg - gik ned for at få mig en kop kaffe. Og folk var allerede igang igen. Min kæreste kom lullende bagefter - og vi fik i fællesskab sat lidt morgenmad sammen. Noget med æg og rundstykker - stående tag-selv taffel. Jeg tænkte jeg ligeså godt kunne holde mit image kørende og det gjorde jeg så. Kæresten holdt sig til sodvand - hun skulle hente sin vuffi som blev passet hos nogle af hendes venner.

Og så kom weekendens 2. fuck-up...

Da hun skulle køre, blev hun pludselig spids. Kunne dårligt sige pænt farvel til mine 2 venner fra Sjælland der var tilbage og som skulle blive til mandag morgen. Og var meget kort for hovedet overfor mig. Jeg undrede mig dybt og spurgte hende på vej ud, om der var noget galt.

Fik den sædvanlige: "Det er ligemeget"...

Gu' fanden er det da ikke ligemeget - så kan jeg rende rundt med dén inde i mit baghovede hele dagen. Så jeg presssede hende lidt og til sidst lykkedes det. Jeg havde fanme glemt at spørge hende, om hun og vuffi ikke kom ned til mig igen om eftermiddagen, når vuffi var hentet...! Så jeg sagde til hende, at de da selvfølgelig var velkomne og det da kunne være herrefedt hvis de kom. Men dét tog var så kørt.

Så et kort kys fra hende, ind i bilen, et kort vink - og væk var hun.

Mine 2 venner fra Sjælland kiggede lidt da jeg kom ind igen - de kunne også tydeligt mærke noget på min kæreste og troede at DE havde sagt noget forkert. Det kunne jeg så meddele dem, at det havde de ikke - det var mig der havde kvajet mig.

Lidt efterreflektioner: I ugen op til fødselsdagen, havde jeg 117 forskellige ting i hovedet for at det hele skulle klappe - oveni det havde jeg skift af forsikringsselskab. Så de 2 fuck-ups kunne måske bunde lidt i at jeg kun er et menneske og dermed kan de ske, at jeg ikke lige når hele vejen rundt hele tiden. Udover det, kan jeg undre mig over, at hvis kæresten var i tvivl om vi skulle ses om eftermiddagen... hvorfor spurgte hun så ikke bare?

Nå, men vi har da kommunikeret lidt på MSN, men samtalerne var været noget blottet for hjerteikonerne som ellers følger med.

Nogle gange overvejer jeg sgu, om det er mig der ikke egner mig til at være i et parforhold...

Men bortset fra det, fed og dejlig weekend i mine venners lag - de er trofaste og jeg kan altid regne med dem.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Store armbevægelser og 2 fuck-up's :-( er publiceret 21/11-2017 15:49 af Dus.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.