1 år, 10 måneder siden

Store armbevægelser og 2 fuck-up's :-(

Dagen idag virker langsom
Kellany Bram...
6 år siden
Souvenir fra barndommen
Olivia Birch...
4 år siden
Er godt på vej til at bli...
Bogelsker
7 år siden
Mit sidste farvel til mor
Jønsse
3 år siden
En velfærdsengel søges i ...
Regitze Møbi...
5 år siden
Glædelig blæsevejrs-dag!
Katrine Søre...
5 år siden
Vil du være min ven?
Mille33
7 år siden
70 år + 3 dage
Peter Munk (...
5 år siden
Arbejdet kalder - Kasper ...
Kasper Lund ...
3 år siden
I bussen.
Ruth Christe...
3 år siden
Split mig ad - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
3 år siden
Kender I det?
Hanna Fink (...
6 år siden
Apatiske gentagelser - Ka...
Kasper Lund ...
4 år siden
Morgens musik
Halina Abram...
2 år siden
De fire vægge og pc'en.
Rudi Kouring...
3 år siden
Faldskærmsudspring - Kasp...
Kasper Lund ...
3 år siden
At være en skaldet kvinde...
Kianna Kitte...
1 år, 11 måneder siden
15.09.2016
Marianne Mar...
3 år siden
Lus og små ligkister
Regitze Møbi...
5 år siden
Nirvana
Ace Burridge...
6 år siden
Dancer in the Dark.
Camilla Rasm...
1 år, 8 måneder siden
Min datters smukke sang
Ace Burridge...
6 år siden
Åh hjertesmerte
Freema
1 år, 8 måneder siden
folkeskolegensynsfest
Peter
6 år siden
Nyt land
Christian Ba...
5 år siden
ægte skriveglæde
Jette Peters...
2 år siden
It. Is. Yuge! YUGE, I tel...
Olivia Birch...
2 år siden
Forsømt
Tine Sønder ...
6 år siden
Vindstille julefrokost
Olivia Birch...
4 år siden
Så knaldede jeg lige ind i det skarpe hjørne i lørdags. Med et mægtigt brag. Jeg blev 50 år og det gjorde faktisk ikke mere ondt end de tømmermænd, der huserede dagen derpå - men dem fik jeg også hurtigt bugt med.

Mine venner og familie er jo lidt af den opfattelse, at mit "spradebasse med store armbevægelser" - image også inkluderer lysten til at holde min fødselsdag på passende maner - altså noget med en masse mennesker, øl, vin, levende musik og dans på bordene og svingen i lysekronerne.

Og det havde de så fuldstændigt ret i.

Jeg bestilte plads nede på den lokale kro - lavede invitationer - sendte dem ud, hyret et 3-mands band og fik lavet et overslag over hvad hele herligheden skulle koste. Og fik den lige vendt med banken, da prisen lå foran mig. Alt ok. Grønt lys.

Mit første fuck-up var så at jeg havde inviteret 38. Der kom 35 tilkendegivelser om deltagelse - men noget smuttede og jeg fik kun lavet liste til bordplanen til 33 mennesker. Så da alle var dukket op, var der to der gik meget søgende rundt om bordet for at lure hvor de skulle sidde.

Pis!!! Min kæreste fik det klaret med køkkenet, en hurtig rokade og to nye bordkort - og sagen var klaret. Jow - selvfølgelig fik de en kæmpe undskyldning. Og endnu en, da jeg gav min velkomsttale. Tænk at man slutter sit 49. år af med en sådan bommert. Jeg tror de har tilgivet mig, det har jeg ikke helt selv. Det er sgu respektløst at lave sådan noget lort - men ikke verden undergang.

Festen blev god, folk blev passende plørede - nok til at dansegulvet var fyldt op fra start til slut. Lidt små ægteskabelige dramaer blev det også til hos nogle af parrene - men det hører til. De er gode venner i dag igen.

Selvfølgelig manglede der én - min far. Men som jeg sagde i talen, så forestillede jeg mig, at han sad et eller andet sted med en Jacobsen Brown Ale i hånden og kiggede med og grinte af os allesammen. Mor tog det flot og holdt endda en tale for mig - første gang i 25 år, hun har gjort dette - jeg var pænt stolt af hende.

Hotdogs som skrub-hjem mad. Og derefter hjem til min egen matrikel hvor min hjemmebar ude i havestuen var klar til at huse de ret feststemte natteravne der ligeledes skulle overnatte hos mig. Vi var 8 stykker. Og det blev fanme muntert.

Jeg gik omkuld kl 0400.

Kl 0930 vågnede jeg - gik ned for at få mig en kop kaffe. Og folk var allerede igang igen. Min kæreste kom lullende bagefter - og vi fik i fællesskab sat lidt morgenmad sammen. Noget med æg og rundstykker - stående tag-selv taffel. Jeg tænkte jeg ligeså godt kunne holde mit image kørende og det gjorde jeg så. Kæresten holdt sig til sodvand - hun skulle hente sin vuffi som blev passet hos nogle af hendes venner.

Og så kom weekendens 2. fuck-up...

Da hun skulle køre, blev hun pludselig spids. Kunne dårligt sige pænt farvel til mine 2 venner fra Sjælland der var tilbage og som skulle blive til mandag morgen. Og var meget kort for hovedet overfor mig. Jeg undrede mig dybt og spurgte hende på vej ud, om der var noget galt.

Fik den sædvanlige: "Det er ligemeget"...

Gu' fanden er det da ikke ligemeget - så kan jeg rende rundt med dén inde i mit baghovede hele dagen. Så jeg presssede hende lidt og til sidst lykkedes det. Jeg havde fanme glemt at spørge hende, om hun og vuffi ikke kom ned til mig igen om eftermiddagen, når vuffi var hentet...! Så jeg sagde til hende, at de da selvfølgelig var velkomne og det da kunne være herrefedt hvis de kom. Men dét tog var så kørt.

Så et kort kys fra hende, ind i bilen, et kort vink - og væk var hun.

Mine 2 venner fra Sjælland kiggede lidt da jeg kom ind igen - de kunne også tydeligt mærke noget på min kæreste og troede at DE havde sagt noget forkert. Det kunne jeg så meddele dem, at det havde de ikke - det var mig der havde kvajet mig.

Lidt efterreflektioner: I ugen op til fødselsdagen, havde jeg 117 forskellige ting i hovedet for at det hele skulle klappe - oveni det havde jeg skift af forsikringsselskab. Så de 2 fuck-ups kunne måske bunde lidt i at jeg kun er et menneske og dermed kan de ske, at jeg ikke lige når hele vejen rundt hele tiden. Udover det, kan jeg undre mig over, at hvis kæresten var i tvivl om vi skulle ses om eftermiddagen... hvorfor spurgte hun så ikke bare?

Nå, men vi har da kommunikeret lidt på MSN, men samtalerne var været noget blottet for hjerteikonerne som ellers følger med.

Nogle gange overvejer jeg sgu, om det er mig der ikke egner mig til at være i et parforhold...

Men bortset fra det, fed og dejlig weekend i mine venners lag - de er trofaste og jeg kan altid regne med dem.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Store armbevægelser og 2 fuck-up's :-( er publiceret 21/11-2017 15:49 af Dus.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.