Bliver jeg nogensinde god...
Jønsse
4 år siden
Kære natbog (II)
Olivia Birch...
5 år siden
Brug dit hjerte som telef...
Christalavis...
3 år siden
Samfundet trænger til en ...
Kianna Kitte...
2 år siden
Det fandme typisk, med de...
Racuelle Hei...
5 år siden
julen 2013
Frode Lindtn...
6 år siden
Glædelig blæsevejrs-dag!
Katrine Søre...
7 år siden
senior Dating.
Ruth Christe...
4 år siden
Bon jovi
Martin Micha...
1 år, 3 måneder siden
Felicidad mi amor! Felici...
Camilla Rasm...
7 år siden
Like & del
Olivia Birch...
5 år siden
Græsken
Halina Abram...
3 år siden
Hej med jer,

Ja, i læste rigtigt. Jeg stemmer ikke. Det har jeg ikke gjort i flere år og selv de år hvor jeg gjorde, så var det lidt en farce. Og nu får jeg nok en del had kommentarer, sådan må det jo være. Bring it.

Men bare fordi jeg ikke stemmer, så betyder det ikke at jeg ikke holder lidt øje med tingene og jøsses, folk på de sociale medier er godt nok modbydelige mod hinanden. Det er først når vores tolerance overfor dem der ikke tænker som os selv sættes på prøve, at vi ved hvem vi virkelig er og der sidder nogen ude bag de danske skærme, der burde have en rigtig dårlig smag i munden. Fy for pokker. Det får bare det grimmeste frem i mennesker.

Hvorfor stemmer jeg ikke? Tjaa...der er flere grunde. En af dem er at jeg ikke har overskuddet til at sætte mig ind i politik, så jeg har altså ikke helt styr på hvad de forskellige partier står for, hvilke politikere der hører til hvorhenne eller hvad de arbejder for/imod og så videre. Dengang jeg havde tv prøvede jeg at følge med, men min opmærksomhed og tålmodighed rækker bare ikke til det. Gab. Det er så kedeligt. Så selv hvis jeg stemte, så ville det være som at sætte sit kryds i blinde og dermed tænker jeg, at jeg kan ende med at gøre mere skade end gavn - end hvis jeg slet ikke stemmer overhovedet.

En anden grund er, at jeg ikke føler mig som en del af det her samfund. Som førtidspensionist står jeg lidt på sidelinien som en tilskuer til det hele, mere end en deltager. Og hvis der er noget jeg har lært af at være ftp'er, så er det at mange folk heller ikke ser os som en del af samfundet, fordi vi i deres øjne ikke bidrager til det. So why should I care? Det er lidt min holdning. De vil ikke have jeg er en del af det, fint. Så melder jeg mig da bare ud.

Jeg har ikke brug for den ekstra stress alligevel.

Vær hilset,
Kianna

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Jeg stemmer ikke... er publiceret 21/11-2017 20:15 af Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.