Uafsluttet tekst - problemer.

Skagen
Peter
7 år siden
Udtrækssofa og ubarberede...
Victoria Wan...
5 år siden
Stemme
Halina Abram...
3 år siden
Dagen i dag
Salomon
5 år siden
opdatering
Michala Esch...
17 år siden
Min Far er død
Poul Brasch ...
7 år siden
Dag 7 på fyldepennen. Sta...
Gaffa Brandt
7 år siden
Selvdestruerende selvreal...
Kasper Lund ...
4 år siden
Forbi ....
Halina Abram...
3 år siden
Hej med jer,

Tastaturet brænder her i Casa Kia.

Jeg er igang med en ny novelle; Matheo's Muse, som jeg egentlig er ret stolt af. Den har et mørkt tema om liv og død og hjertesorg - men med et twist. Som det meste andet jeg skriver.

Ikke at jeg har noget imod alle de rosenrøde kærlighedsdigte, der popper op her på fyldepennen, men det er bare ikke min stil. Jeg vil gerne læse ting der vækker stærke og især svære følelser, hvor man rigtig kan føle smerten, bade i den, lade den gennembore hele følelsesregistret. På godt og på ondt.

Anyway, jeg postede 1 kapitel til den igår og er nu klar med 2 kapitel, men er løbet ind i et problem. Jeg kan ikke finde den under "Vælg uafsluttet tekst" når jeg går ind for a publicere. Kun min roman står under den kategori.

Kan det virkelig passe at man ikke kan skrive videre på tekster, der er listet under noveller? I så fald må jeg jo ind og slette det første kapitel og poste det igen under romaner, selv om det teknisk set ikke er en roman. Eller jeg kan poste hvert kapitel som selvstændig tekst. Det synes jeg bare ikke er praktisk.

Hmm. Jeg kunne godt savne en mulighed for at gå ind og redigere og ændre kategorien på en tekst man allerede har postet, hvis man beslutter sig for at udvide den på den ene eller anden måde. Lidt mere fleksibilitet udbedes.

Vær hilset,
Kianna

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Uafsluttet tekst - problemer. er publiceret 22/11-2017 21:31 af Kianna Kitter Rasmussen (KiannaKitter).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.